23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriJoachim Löw için izin alınacak!

Joachim Löw için izin alınacak!

Joachim Löw ile Fenerbahçe'nin adı her gün biraz daha sık anılmaya devam etsin, Alman teknik adamın daha önce gündeme getrdiği, "milli takımla beraber bir kulüp takımını çalıştırmak istiyorum" sözlerinin hayata geçirilmeye çalışıldığı bildirildi. Löw'ün İsmail Kartal'a danışmanlık yaptığı için Fenerbahçe'den maaş aldığı, eski yardımcısı Frank Wormuth'u Fenerbahçe'ye göndermek istediği ve Fenerbahçe'nin antrenörlerini Almanya'da eğittiği iddia edilmişti.

Löw'ün menajeri Harun Aslan'ın Fenerbahçeli bazı yöneticilerle bir araya Almanya Futbol Federasyonu'ndan milli takımla beraber sarı-lacivertli ekibi de çalıştırması için yetki belgesi hazırlandığı bildirildi. Alman Futbol Federasyonu'na yapılacak başvuruda Löw'ün bu konuda istekli olduğunun bir kez daha belirtileceği öğrenildi.

''Jesus'un isteklerini karşılayamayız''

Öte yandan Portekiz'in Abola gazetesi Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile ilgilendiği iddiasına farklı bir boyut kazandırdı. Fenerbahçe'nin, Jesus ile bir görüşme yaptığını iddia eden gazete, Fenerbahçeli bir yetkiliye dayandırdığı haberinde Portekizli teknik adamın kendisi için ve kulübün yeniden yapılanması için talep ettiklerinin kendileri tarafından karşılanamayacağını, bu nedenle de Jesus'tan vazgeçtiklerini söylediğini yazdı.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI