28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut Projeleriİzmir Nest Bornova, 220 bin TL!

İzmir Nest Bornova, 220 bin TL!

İzmir Bornova'da Nestyapı İnşaat tarafından inşaa edilen Nest Bornova projesinde sona gelindi. Temmuz ayı sonunda teslim edilecek olan projede, Ağustos ayında yaşamın başlayacak. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan projede 1+1 daireler 220 bin liradan başlarken 2+1 dairelerde 290 bin liradan başlıyor.

Proje ayrıca 2 blok ve 28 tanesi 2+1, 68 tanesi 1+1 olmak üzere toplam 96 konuttan oluşuyor.

“Yaşanabilir 1+1, daha fazla 2+1” sloganıyla yola çıkılan proje, hem mimari planı hem de kullanılan malzeme ve işçilik ile göz dolduruyor.

Hem yatırımcıların  hem de oturma amaçlı  satın almayı planlayanların beğenisine sunulan şehrin yeni yerleşim merkezi, Bornova’nın modern yüzünü yansıtacak Nest Bornova projesi; Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Üniversitesi Hastanesi, Bahçeşehir Koleji, Forum Bornova AVM, Çeşme-Aydın otobanı gibi önemli noktaların yanı başında yer alıyor.

Nest Bornova süs havuzu ve yapısal peyzaj, fitness center, her daire için tahsisli kapalı otopark ve mağazalardan oluşuyor.

Hepsinden “daha fazla” ve “daha yakın” olarak planladığımız Nest Bornova; otobanın hemen yanında olmasının avantajıyla, şehrin kalbinden çok kısa sürede istediğimiz yere özgürce ve çok hızlı gidebilmek gibi bir imkan sunmaktadır.

Nest Bornova şehrin en önemli sağlık komplekslerine, üniversite ve eğitim kampüslerine oldukça yakın ve Forum Bornova Alışveriş Merkezine yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Nest Bornova İletişim

Tel: 0(530) 147 70 99

Web: www.nestyap.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI