28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriİstMarina,Ortadoğu'nun önde gelen yatırımcılarıyla buluşuyor!

İstMarina,Ortadoğu’nun önde gelen yatırımcılarıyla buluşuyor!

'Ortadoğu'nun önde gelen yatırımcılarıyla buluşacak'

 
Dünya çapında 200’dan fazla gayrimenkul şirketinin Türkiye’den ise 32 Türk firmasının katıldığı, bölgenin ve dünyanın çekim merkezi konumunda olan Dubai Cityscape Fuarı 21- 23 Eylül tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşiyor. Fuara ilk kez katılan DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde gerçekleştireceği yeni karma yaşam projesi İstMarina’yı Orta Doğu’nun önde gelen yatırımcılarıyla buluşturacak.
 

'Türkiye'yi temsil edecek 32 şirketten biri'

 
DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ilk kez katıldıkları Dubai Cityscape Fuarı için şunları söyledi: “Uluslararası şirketler tarafından yapılan anketlere göre Türkiye, bugün gayrimenkul sektöründe, gelişen ülkeler arasında ilk 10’da yer alıyor. Gayrimenkul sektörünün kalbinin alttığı İstanbul ise siyasal ve ekonomik istikrar sayesinde zaman içinde bir yatırım üssü haline gelmiş durumda. Ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek ve İstanbul'un en güzel arazisinde yükselen bir başyapıt olan İstMarina’yı Ortadoğulu yatırımcıları ile buluşturacağız. Dubai Cityscape Fuar’ında ülkemizi temsil edecek olan 32 gayrimenkul şirketinden biri olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. 
 

''Kazanılan döviz İstanbul’u ve ülkemizi daha değerli kılar” 

 
Orta Doğu yatırımcısının Türk gayrimenkul sektörü için çok önemli olduğunu ifade eden Yılmaz: “Bir yabancının başka bir ülkeye taşınıp yerleşmesi, orada yaşamaya başlaması ve alışması için daha uzun zaman gerekir. Biz bu anlamda Dubai Cityscape Fuarı’nı yabancı yatırımı ülkemize çekmek anlamında doğru bir adım olarak görüyoruz. Ülkemize gelen her turist, gönüllü bir turizm elçisi olduğu gibi, ekonomik anlamda kazanç vaat eden bir kaynaktır; ülkeye de döviz kazandırır. Kazanılan döviz İstanbul’u ve ülkemizi daha değerli kılar”  diyerek fuarın önemine vurgu yaptı. 
 

'İstMarina'

 
Sahile 500 metre cephesi olan, Adalar manzaralı bu projenin mimarı Dap Yapı. Kartal’da yükselen ve Anadolu yakasının değerini arttıran İstanbul Marina’da yok yok. Rezidanslardan ofis bloğuna, otelden alışveriş merkezine,  özel okul ve özel hastaneden restoranlar, park ve dini tesis alanlarına kadar yanı başınızda her şeyi bulmanız mümkün. Aynı zamanda İstanbul Marina’nın hemen önünde bir mega yat marina alanı uzanırken, içinden de hızlı tren geçmekte.
 

İstanbul Marina İletişim bilgileri

Web: http://istmarina.com.tr/

Telefon: 444 43 46

 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI