22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriİstMarina’dan rezidans alan herkese rüya gibi bir tatil hediye!

İstMarina’dan rezidans alan herkese rüya gibi bir tatil hediye!

Dap Yapı ve Emlak Konut tarafından İstanbul Kartal sahilinde hayata geçirilen dev proje İstMarina 62 dönüm arazi üzerine yayılıuor. 1463 konut ve 258 ticari alandan oluşan projede 1+0 daireden 5+1 daire seçeneğine alternatifler sunuluyor.Bu alternatifler büyüklük olarak  48 ile 723 metrekare arasında değişiyor.

DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina’dan Mayıs ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız rüya gibi bir tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes’da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D’Azur kampanyası kapsamında, Mayıs ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanları aşkın ve romantizmin merkezinde muhteşem bir tatil bekliyor.

Üstün A Plus özellikleri, lüks ve konforun ötesinde sahip olduğu ayrıcalıklarla benzersiz olanı sunan İstMarina International Property Awards’da Yapı Geliştirme Kategorisinde ‘Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’ne sahip. 

İstMarina konumu itibariyle çok değerli bir alanda yer alıyor. Kartal-Maltepe hattında edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artması bekleniyor. İstMarina’nın önünde yer alan marina alanı devreye girdiğinde fiyatların ikiye katlanmaıs öngörülüyor. 

Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstMarina, yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanlarıyla “Dünyanın en iyi karma yaşam projesi” olarak nitelendiriliyor. 

Hava ve deniz ulaşımındaki kolaylıkların yanı sıra hızlı tren hattının da yürüme mesafesinde olması projeye yatırımı değerli kılıyor. Projenin kısa vadede yüzde 100, uzun vadede yüzde 300 prim yapacağı öngörülüyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem Atila / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI