20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul'da teslime hazır konut projeleri

İstanbul’da teslime hazır konut projeleri

2013 yılının yaklaşması sebebiyle cazip kampanyalar ve avantajlı ödeme seçenekleir sunan konut üreticilerinin teslime hazır projeleri yeni yıla yeni evinde girmek isteyenler için ciddi bir fırsat sunuyor.
 
Yılın son ayında gayrimenkul şirketleri ellerinde kalan stoğu eritmek için kampanyalara başladı. Ekonomik ödeme koşullarının yanı sıra kampanyalarda özellikle konut faizini düşüren ya da sıfırlayan kampanyalar dikkat çekiyor. Bazı şirketler aidatı bir yıl almazken bazıları ise peşinatı teslime kadar öteleyen kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Yılın son kampanyalarında yaşamaya hazır yani teslimatı hemen yapılabilecek projeler olması tüketiciler için avantaj oluşturuyor. Hemen teslim bu projelerde 'yüzde 1 peşinat', '40 aya kadar sıfır faiz' gibi kampanyalar tüketicilerin yılın son fırsatlarından yararlanmasını hedefliyor.
 
 
Evostar'da 1+1'ler yüzde 10 indirimli
Soyak İnşaat'ın Halkalı'da hayata geçirdiği Evostar projesinde 1+1 daireler yüzde 10 indirimle satılıyor. Projede daire fiyatları 139 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 30 ay yüzde sıfır faizle ödeme yapılan seçeneğin yanı sıra teslimden sonra ödemeye başlayıp 120 ay vade imkânı da sağlanıyor. Bin konutluk Soyak Evostar'da 1+1'lerin yanı sıra 107 bin 500 TL'den başlayan stüdyolar, 194 bin'den başlayan 2+1'ler de dayalı döşeli satılıyor. Projede ayrıca 282 bin 500 TL'den başlayan bahçeli dubleks ve 323 bin 500 TL'den başlayan 3+1'ler de bulunuyor. Projenin satış ofisinde müşteriler satın alacakları daireyi sanal olarak gezebiliyor.
 
 
Lansmana özel indirim

Yeşil İnşaat ve Metal Yapı ortaklığında kurulan Zincir Yapı'nın Ispartakule'de hayata geçirdiği Innovia Ispartakule projesinde lansmana özel bir kampanya başlatıldı. Projenin ilk etabı için hazırlanan kampanyada banka kredisiz, kefilsiz ve sıfır faiz imkânıyla satın alma imkânı tanınıyor. Projede 31 metrekare ile 160 metrekare arasında farklı metrekarelerde 1+0 ile 4+1 arasında daire seçeneği bulunuyor. 83 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip proje iki rezidans bloğunda toplam 265 rezidans, 163 alışveriş ünitesinden oluşan meydan-sokak konseptinden oluşuyor. Projede rezidans daireyle birlikte vale hizmeti, açık-kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk parkı ve oyun alanları da bulunuyor.
 
 
Bir yıllık aidatı MOM Yapı üstlendi
MOM Yapı'nın Ümraniye'de hayata geçirdiği GLOW3 projesi 2013 boyunca yeni ev sahiplerini çok rahatlatacak bir kampanya hazırladı. 31 Aralık'a kadar GLOW3'ten ev alanların bir yıllık aidatlarını MOM Yapı üstleniyor. Ev sahiplerine yeni yıl hediyesi' adıyla düzenlenen kampanyada müşteriler hem yeni evin getirdiği mali yükün hafifletilmesi hedefleniyor. Sosyal yaşam olanaklarıyla dikkat çeken projenin açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış iki üniversal oyun sahası yer alıyor. Projede ayrıca ev sahipleri için havuz, kafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3'ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.Proje Şile Otobanı'na ve yapımı hızla devam eden Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.
 
 
Aris Park erken teslim edilecek
Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Aris Park Residence'da kalan sınırlı sayıda daire 229 bin TL'den başlayan fiyatlara satılıyor. 14 katlı üç bloktan oluşan projede toplam 267 lüks daire yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 61, 121 ve 171 metrekare arasında değiştiği projede erken teslimat imkânı da sağlanıyor. Projede anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredisinin yanı sıra şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz de uygulanıyor. Proje kişiye özel esnek ödeme seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Projenin sosyal imkânları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, yoga odası, pilates odası, çocuk oyun odaları da bulunuyor.
 
 
Terrace Tema 2014'te teslim
İnanlar'ın Halkalı Atakent'te inşa ettiği Terrace Tema'da yeni satış kampanyası satışa sunuldu. Kampanyada anlaşmalı bankalarla 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. 2014'te teslim edilecek projede 360 derece göl, deniz ve park manzarası bulunuyor. 30 ve 40 katlı iki lüks kulesi ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken projede kişiye özel ödeme planları da sunuluyor. 416 daireden oluşan projede 90 ile 225 metrekare arasında 1+1 ile 3+1 arasında değişen daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI