20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYaşamİstanbul'da haftasonu trafiğe kapalı olan yollar!

İstanbul’da haftasonu trafiğe kapalı olan yollar!

Cumartesi (bugün) günü yapılacak olan 51. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu ve pazar günü (yarın) de yapılacak olan Antrenman yap Puma Koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar.
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle bugün bazı yollar kapalı. Bugün yapılacak "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" tanıtım etkinliği nedeniyle, sabah saat 07:00'den etkinlik bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak yollar şunlar:
Harem Sahil Otogar'dan Üsküdar Meydan Marmaray otobüs duraklarına kadar olan sahil yoluna çıkan cadde ve sokaklar.
 
Açıklamada, Alternatif Yollar ise Nuh Kuyusu Caddesi, İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi, Tıbbiye Caddesi ve Dr. Eyüp Aksoy Caddesi olarak belirtildi.
 
Pazar günü bu yollar kapalı
 
Kadıköy'de pazar günü yapılacak olan "Antrenmanyap Puma Koşusu" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 19 Nisan pazar günü Kadıköy'de yapılacak olan "Antrenmanyap Puma Koşusu" etkinliği nedeniyle bazı yolların saat 08. 00'dan etkinlik bitene kadar trafiğe kapatılacağını açıkladı. Emniyet müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre etkinliğin düzenleneceği güzergah şöyle:
 
"Caddebostan, Çetin Emeç Bulvarı üzeri Noter Sokak'tan başlayıp, Bostancı istikametine doğru 2 km boyunca devam edilecek, Kasadar Sokak'tan dönüş alınarak başlangıç noktası olan Noter Sokak'ta son bulacaktır."
 
Etkinlik nedeniyle Bostancı Meydan ile Caddebostan İskele Sokak arasında, Bağdat Caddesi'ni sahil yoluna bağlayan yollar trafiğe kapatılacakken alternatif yollar ise şöyle:
 
"Bağdat Caddesi ve Minibüs Yolu (Şemsettin Günaltay Caddesi ve Emin Ali Paşa Caddesi)"
 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI