20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul Bomonti'de satışa başlayan konut projeleri!

İstanbul Bomonti’de satışa başlayan konut projeleri!

“The House Residence Bomonti”

Büyüklükleri 42 ile 130 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinin yer aldığı Yenigün İnşaat Bomonti projesi The House Residence projesinde konutlar metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2016’da konut teslimleri yapılması planlanan projede banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor. The House Residence Bomonti projesinde vade farksız taksit imkanı da bulunuyor. Projede konutlar minimum 200 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

The House İletişim:

Telefon : 444 4 930
 

“Keten Bomonti”

Geçtiğimiz günlerde temeli atılan, KETEN İNŞAAT A.Ş’nin yeni projesi Keten Bomonti, Bomonti’nin en merkezi yerinde, semte adını veren tarihi Bomonti Bira Fabrikası ve Hilton Oteli’nin hemen karşısındaki Yeni Yol sokak üzerinde yükselmeye başlıyor.

 Bölgedeki birçok projeden farklı olarak, yatay bir bina olarak tasarlanan Keten Bomonti klasik apartman hayatından uzaklaşmadan, balkon ve teras alanlarının da bulunduğu, modern yaşam alanları sunuyor. Tavan yüksekliklerinin 3,5 m olarak tasarlanmış olması ise mekanın ferahlık hissini artırıyor. İlk satışlardaki m2 fiyatlarının 3.100 – 4.000 USD seviyesinde tutulduğu proje, yatırımcılara da cazip bir fırsat imkanı sağlıyor.

Keten Bomonti İletişim bilgileri
Tel: 0533 920 7450
 

“Şişli Bomonti Extansa Evleri”

98 konutluk butik bir proje olarak hayata geçirilen Şişli Bomonti Extansa Evleri projesinde metrekare fiyatlarının 2 yıl içinde 7 bin dolara çıkması bekleniyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları şu anda 5 bin dolar civarında. Şişli Bomonti Extansa Evleri projesi yatırımcılar için uygun. 12 ay kira garantisi sunulan projede 2+1 dairelerin kira getirisi 2 bin dolar olarak açıklandı. Proje, Nişantaşı'na, Mecidiyeköy'e ve Taksim'e yakınlığıyla büyük ilgi görüyor. Extensa Grup tarafından inşa edilen Şişli Bomonti Extansa Evleri'nde  ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.

Şişli Bomonti Extansa Evleri İletişim:

Telefon : 0212 296 88 18

 

“Bomonti Business Center”

Ayrıca, Maçka, Nişantaşı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Taksim gibi iş, kültür-sanat, spor, kongre, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakınlığı projenin değerini ön plana çıkarıyor.

27 katlı tek kuleden meydana gelen Bomonti Business Center projesinin 22 katı ofislere ayrılmış durumda. Yüksekliği 102 metre olup 5 bodrum kat, 1 zemin kat ve 22 ofis katından oluşuyor. 800 metrekare tam ofis katları 4'e bölünebiliyor. Bu şekilde 88 adet çeyrek ofis yer alıyor. 205 araçlık otoparkı bulunan BomontiBusiness Center'da çeyrek ofis katları için 2, yarım ofis katları için 4 ve tam ofis katları için 8 araçlık otopark alanı mevcut. 

Bomoti Business Center İletişim

444 44 96

http://www.bomontibusiness.com

 

“Now Bomonti”

Ali Başyazıcıoğlu Holding tarafından Bomonti’de inşa edilen Now Bomonti, geçmişin izlerini günümüze taşıyor. Projede metrekare fiyatları ise 5 bin 500 TL’den başlıyor.

Bomonti, İstanbul’un en eski semtlerinden biri. 1890 yılında İsviçreli Bomonti kardeşlerin Şişli’de kurduğu bira fabrikasına ev sahipliği yapan Bomonti, 1902 yılında ismini de yine bu fabrikadan alır.  Tarih yolculuğunda birçok fabrika ile İstanbul’un merkezinde sanayinin kalbinin attığı bir bölge olarak anılır. Günümüzde ise modern yapılaşması ile yeni bir iş ve yaşam merkezine dönüşüyor. Bu değişimin son örneği ise Now Bomonti…İstanbul’un tam merkezinde, yüzyılın yeni trendi olarak kabul edilen “modüler yapı” tarzında tasarlanan Now Bomonti, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Now Bomonti’de tüm alanlar için 60 metrekareden 2 bin metrekareye kadar farklı seçeneklere ulaşılabiliyor. Modüler sistem özellikle farklı metrekarelerde ofis ihtiyacını karşılayabilmek açısından fark yaratıyor.

Now Bomonti İletişim
444 4 669
www.nowbomonti.com.tr

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI