28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul 216'da fiyatlar cazip ödemeler kolay

İstanbul 216’da fiyatlar cazip ödemeler kolay

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen İstanbul 216 projesi Baysaş İnşaat  imzası taşıyor. 541 adet konut ve 12 adet işyerinden meydana gelen proje 11 bin 350 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 

26 katlı 3 bloktan oluşan projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise; 50 ile 160 metrekare arasında değişiyor. 

Kentsel dönüşüm projelerinde yaşanan aksaklıklarla gündemde olan Fikirtepe İstanbul'un gözbebeği Kadıköy'ün kalbinde yer alıyor. Türkiye'nin ilk planlı kentsel dönüşüm projesi ile yeniden inşa edilen Fikirtepe'nin en değerli lokasyonunda yer alan İstanbul 216 yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 'Kadıköy'ün büyük farkı' sloganı ile yükselen projenin yatırımcısına yüksek prim sağlaması ön görülüyor. 

Günlük hayata keyif katacak prestijli ortak yaşam alanları ile fark yaratan proje ortak alanları ile göz dolduruyor. Sosyal alanlar için 42 bin metrekare alan ayrılan İstanbul 216 projesinde 4 bin 500 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Sosyal alanların geniş yer tuttuğu projede; açık ve kapalı havuz, fitness center, sauna ve çocuk oyun alanları ve geniş peyzaj alanları bulunuyor. 

 
Geçtiğimiz günlerde New York Kültür ve Turizm Daire Başkanı Marty Markowitz İstanbul 216 projesini ziyaret ederek Amerikalı yatırımcılar için değerlendirmelerde bulundu.  Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın ile birlikte projeyi gezen Markowitz, İstanbul 216 projesi ile ilgili: "İstanbul 216 projesi hem yatırım hem de oturum açısından çok avantajlı. Projede kentsel dönüşüm tüm taraflarıyla ele alınarak büyük bir titizlikle yürütülüyor. İstanbul adına ve tarihine yaraşır büyüklükte modern bir projeye kavuşuyor” dedi. 
 

İstanbul 216 fiyat listesi 

1 oda 1 salon daireler 331 bin 500 TL,

2 oda 1 salon daireler 585 bin TL,

3 oda 1 salon daireler ise 825 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

 
İstanbul 216 projesinden konut sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projede daire teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI