23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbloom Ofislerinde Cazip Fiyat

İstanbloom Ofislerinde Cazip Fiyat

Başarılı inşaat projeleri ile adından söz ettiren Esin Yapı'nın İstanbloom projesinde yer alan ofis katları, tasarımı, kullanım kolaylığı sağlayan alt yapısının yanısıra, lokasyonu ile de yatırımcıların dikkatini üzerine çekiyor. İs dünyasının kalbinin attığı, Zincirlikuyu'da bulunan İstanbloom, ofis kiralamak isteyen firmalara cazip m2 fiyatları ile ödeme seçenekleri sunuyor. 
 
Tamamı gün ışığı alan, toplam 9.600m2'lik alan üzerinde, 3 kat olarak inşa edilen İstanbloom ofisleri, konforu, prestiji ve akıllı çözümleri ile  benzersiz bir ortam sunuyor. Yeşil bina kriterlerine uygun inşa edilen İstanbloom ofisleri; uygun aidat ücretleri, enerji tasarrufu sağlayan altyapısı ve gri su kullanımı ile de kiracıları yüksek masraflardan kurtarıyor. Teknolojiyi çevreci yaklaşım ile buluşturan ofis katlarında yer alan peyzaj alanları ise projeye fark katıyor. Akıllı bina sistemi ile inşa edilen İstanbloom'da 1'i yük, 1'i panaromik olmak üzere toplam 6 asansör bulunuyor.
 
Zincirlikuyu'da Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu’na 400 mt uzaklıktaki konumu ve geniş otopark alanı ile fark yaratan İstanbloom, iş dünyasına yön verenlerin vazgeçilmezi olacak.
 
İstanboom Nerede?
 
Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu’na 400 mt uzaklıktaki konumu ile benzersiz nitelikler taşıyan Istanbloom, tarzınız ne olursa olsun İstanbul’da yepyeni bir yaşam vaat ediyor.
 
İstanbloom İletişim Bilgileri
 
0 212 274 10 20
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI