22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden Haberlerİş GYO Cityscape 'de Kartal projesini görücüye çıkardı Manzara Adalar!

İş GYO Cityscape ‘de Kartal projesini görücüye çıkardı Manzara Adalar!

iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes Cityscape fuarında emlakdream.com"a açıklamalarda bulundu

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ 

 

 

Bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, mimar ve tasarımcıların katıldığı dünyanın en geniş ağına sahip uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2014’e katılan İş GYO’nun Kartal’daki yeni projesi konut, ticari ve ofis alanlarıyla karma bir proje olarak gerçekleştiriliyor. İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’ın yükselen değerine kimlik katacak projenin yatırım değerinin yaklaşık 305 milyon ABD doları olduğu belirtiliyor.

Üçü konut, ikisi ofis ünitelerinden oluşan toplam beş bloğu ve ticari üniteleri ile proje, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına nazır İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanıyor. Prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı proje Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor. Projenin, lokasyon itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, hayallerden ilham alarak İstanbul’un kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açtığı belirtiliyor.

Projede 1+0’dan 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlardan oluşan farklı seçenekler sunuluyor. Sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış proje, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor. 

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konuyla ilgili olarak, “Bölgeye değer katıcı nitelikler taşıyan Manzara Adalar projemiz 36.724 m2 arsa üzerinde gerçekleştirilecektir. İlerleyen dönemlerde proje süreçlerinin netleşmesini takiben tüm detaylar kamu ile paylaşılacaktır. 2014 yılı içerisinde lansmanını yapmayı planlıyoruz” dedi.

21-23 Eylül 2014 tarihinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Global 2014’e Türkiye’den 32 firma katılıyor. Etkinlikle ilgili bilgilere http://www.cityscapeglobal.com/ adresinden ulaşılabiliyor.

 

Röportajdan Notlar

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Dubai Cityscape fuarında emlakdream.com takipçileri için Ayla Özer’in sorularını yanıtladı.

Cityscape emlak fuarına ikinci kez katılan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes, Cityscape emlak fuarını değerlendirdi. “Burada doğrudan bireysel yatırımcıyla veya fonlarla da yüz yüze gelebiliyorsunuz. Sadece yatırımcıların bir araya geldiği, fuar ortamında projelerini tanıttığı bir yer olmanın da ötesinde. Dolayısıyla biz Cityscape’i çık erimli bir yer bulduğumuz için açıkçası daha önemsiyoruz. Bu yıl da ikinci gelişimiz de ilk gün bugün, oldukça da ilgi var, hem projelerle hem Türkiye’ye yönelik bir ilgi var Körfez’den. O ilgi devam ediyor” dedi.

Körfez Ülkeleri’nin Türkiye’ye olan ilgisini değerlendiren Tanes, “insanlar Türkiye hakkında daha çok bilgi sahibi, özellikle de İstanbul hakkında daha çok bilgi sahibi olduğunu görüyoruz. Fakat enteresan Yalova, Trabzon gibi şehirlerin de bilinirliğini ve çok fazla ziyaret edildiğini görüyoruz” diye belirtti.

Fuarda Kartal’daki yeni projelerini tanıtan İş GYO’nun Kartal projesiyle ilgili bilgiler veren Tanes, projenin inşaat alanının yaklaşık 340 bin metrekare ve ada manzaralı olduğunu belirtti. Üç konut bloğu, iki ofis bloğu ve ticaret ünitelerinden oluşan bir birimin bulunduğu İş GYO’nun Kartal projesinde yaklaşık 900 konut bulunduğunu ifade eden Tanes, projenin yatırımcıya çok yüksek pirim getireceğini vurguladı.

Yabancıya satışları değerlendiren İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes, “Türkiye aslında çok daha gidecek yolu olan, hem gayrimenkul anlamda hem bunların değerleri anlamında hem yabancı yatırımcı ilgisi anlamında çok potansiyeli olan bir ülke” diye belirtti ve Türkiye’nin yabancı yatırım potansiyelinin yüksek bir ülke konumunda olduğunu, gayrimenkul anlamda yakın civarının da ötesine gidebileceğini ifade etti.

   

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI