19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden Haberlerİnterkomda yeni trend akıllı dokunmatik ekran

İnterkomda yeni trend akıllı dokunmatik ekran

Gayrimenkul sektörü sadece üretim aşamasındaki yeniliklerle değil, akıllı ev teknolojilerindeki gelişmelerle de dikkat çekiyor. Gerek villa tipi müstakil yapılarda gerekse apartmanlarda kullanılabilen interkom sistemleri de güvenliği sağlamaya ve hayatı kolaylaştırmaya yönelik özellikleriyle akıllı evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Gelişmeler doğrultusunda, emlak sektörünün bu alandaki tercihleri de değişkenlik gösteriyor. Yakın geçmişe dek yoğun olarak kullanılan analog ve dijital tabanlı sistemlerin yerini IP (İnternet Protokolü) tabanlı sistemler alıyor. Bu sistemlerin dünyadaki en önemli temsilcileri arasında bulunan 2N markasının IP interkom çözümleri için geliştirdiği iç panel ise, zarif tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile akıllı yaşam alanlarının teknolojik tamamlayıcısı olmaya aday.

Günümüzün en yaygın mobil işletim sistemleri arasında bulunan Android ile çalışan 2N Dokunmatik İç Panel, kapı iletişimini akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin kontrolü ile bir araya getiriyor. Kullanıcı dostu özellikleri ile ziyaretçinin net bir şekilde görüntülenmesini sağlarken, iletişim kurmayı da kolaylaştırıyor.

7 inç ekran

7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran, yanıtsız çağrıların ve aramaların kolayca fark edilmesini sağlayan LED göstergeler, tek tuşla aktif edilebilen “Rahatsız etmeyin (DND)” modu, ağdaki diğer iç panel ve interkom üniteleri ile iki yönlü iletişim kurabilme, 2N Dokunmatik İç Panel’i benzerlerinden ayıran özelliklerden bazıları olarak sıralanıyor.

Sıva üstü montaja uygun yapısı sayesinde kurulumu son derece kolay olan ürünün güçlü dahili hoparlörü, kapı zilinin her çaldığında evin her köşesinden kolayca duyulabilmesini sağlıyor. Enerji tasarruf modu ile benzer ürünlere kıyasla üçte bir oranında daha az elektrik tüketen 2N Dokunmatik İç Panel, Türkiye’de Bircom tarafından satışa sunuluyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI