24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden Haberlerİnşaat şirketleri Canon ile renkleniyor

İnşaat şirketleri Canon ile renkleniyor

Baskı ve görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, yüksek hacimli, kesintisiz baskı ortamlarına üstün kaliteyi getirecek üç yeni imagePROGRAF yazıcısını tanıttı. imagePROGRAF iPF830, iPF840 ve iPF850, mimarlık, mühendislik ve inşaat şirketlerine, reprografi ve Bilgisayar Destekli Tasarım(CAD) programları kullanan firmalara birçok avantaj sağlıyor.

Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 ve iPF850,  yüksek hacimli baskıda sınıfının en iyi işlev ve performansını sunuyor. Yükseltilen sistem yapısıyla, baskı işi devam ederken mürekkep tankı değiştirilebiliyor; bu özellik sayesinde hızlı ve kesintisiz baskı alınabiliyor. Ekonomi modunda A0 düz kağıda 42 saniyeye kadar hızlarda baskı ile yeni yazıcılar, zamandan tasarruf sağlıyor.

Çift rulo özelliği ile otomatik kağıt geçişi

imagePROGRAF iPF850 modeli, farklı boyutlara sahip (A0'a kadar) 100 yaprağa kadar kağıt destesini tutabilen yüksek kapasiteli istifleyici özelliği sayesinde verimliliği ve kullanımı iyileştiriyor. Belgeler baskı sonrasında kıvrılmadan hızlı ve kolay bir şekilde alınabiliyor. iPF840 ve iPF850 modelleri 44 inç'e kadar farklı genişlikler ve tiplerde kağıtların eşzamanlı olarak işlenmesine imkan tanıyan çift rulo kullanımını destekliyor. Çift rulo kullanımı sayesinde baskı ihtiyaçlarına göre rulolar arasında otomatik olarak kağıt geçişi yapılıyor ve böylelikle operatörün kağıt değiştirme için ayrıca müdahale etmesi gerekmeden yüksek verimle baskı alınıyor.

Macenta ile artık daha renkliler

Üç yeni imagePROGRAF yazıcıya güçlendirilmiş renk üretimi ve daha canlı renklerle baskı alınması için en son yüksek kroma macenta mürekkebi dahil edildi. Bu sayede imagePROGRAF iPF830, iPF840 ve iPF850 iç mekana asılacak posterler veya satış noktalarındaki baskı ortamları gibi göz alıcı baskılara ihtiyaç duyan işletmelerin ihtiyacını tam olarak karşılıyor.

Canon Europe Geniş Formatlı Baskı Grubu Direktörü Yuichi Miyano şunları dile getird: “Detaylı çizim ve planların baskısı, CAD kullanıcıları kadar özellikle mimarlık, mühendislik ve inşaat şirketlerinin de gündelik hayatının vazgeçilmez bir parçasıdır. Yüksek hacimli kesintisiz baskı bu firmalar için temel bir araçtır; güçlü ve güvenilir geniş formatlı bir yazıcıya ihtiyaçları vardır. Yeni imagePROGRAF modellerinin sunduğu hız, doğruluk ve renk canlılığı bu modelleri ideal seçenek haline getiriyor. Yeni seri ayrıca zaman içerisinde, özellikle yüksek hacimli baskı alan ortamlar için önemli bir avantaj olan, kayda değer ölçüde tasarruf da sağlıyor. Bu üç yazıcı az mürekkep tüketirken, 700ml'lik yüksek mürekkep tankı kapasitesine sahip ve dahili muhasebe işlevi sayesinde doğru baskı başına maliyet takibi yapılabiliyor.”

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI