22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden Haberlerİnşaat Sektörüne güven arttı

İnşaat Sektörüne güven arttı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı 2012 yılı Ocak ayı sektörel güven endeksi raporu sonuçlarına göre inşaat sektörüne güven %8.1 arttı.  TÜİK’in verileri üzerine Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünü geliştirmek için hep daha fazla çalıştıklarını ve halkın da buna karşılık olarak yanıt verdiğine  dikkat çekti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Uğur Dumankaya “ TÜİK’in yaptığı araştırma sonuçlarında görüyoruz ki, bir önceki aya göre İnşaat Sektörü Güven Endeksi %8,1 oranında artarken, Perakende Ticaret Sektörü Güven Endeksi %0,6 artış meydana gelmiş, Hizmet Sektörü Güven Endeksi ise %0,5 oranında azalmıştır. Bu da inşaat sektörünün halkımızın en çok inandığı ve aynı zamanda hassas bir sektör olduğunu ortaya koyuyor. 

Bu sonuçlara bakarak şunu söyleyebiliriz ki, ekonominin gelişmesinde büyük bir etkisi olan inşaat sektörü özelinde alınacak kararlar, yapılacak çalışmalar, hem sektörün hem de ülkemizin önünü açacaktır.

Biz Dumankaya olarak halkımızın güvenine layık olmaya ve 49 yıllık tecrübemiz ve güvenilir yapımız ile kendilerine her zaman daha iyisini  sunmak için çalışıyoruz ” dedi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI