16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni Projelerİnistanbul Gala 3 farklı ödeme seçeneği ile satışta!y

İnistanbul Gala 3 farklı ödeme seçeneği ile satışta!y

İstanbul Avrupa Yakası, Topkapı'da hayata geçirilen İnistanblul Gala projesi, İş GYO ve Nef ortaklığında yükseliyor. Şişecam Topkapı arazisi üzerinde inşa edilen İnistanbul Gala projesi 80 dönümlük arsa üzerine yayılıyor. 

 4 blok halinde yükselen proje yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 470 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan İnistanbul Gala günde ortalama 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği bir bölgede yer alıyor. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen İnistanbul Gala Topkapı, tramvay ve metrobüs hatlarına da doğrudan bağlantı içeriyor.

788 adet konuttan oluşan projede 48 ile 307 arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 

İnistanbul Gala fiyat

Topkapı İnistanbul Gala projesinde daireler 320 bin TL'den satışa sunuluyor. İnistanbul Gala projesinde 3 farklı ödeme alternatifi sunuluyor. 

İnistanbul Gala projesinde ev sahibi sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşinat ödedikten sonra banka kredisi ile ya da, firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 1 peşinat, yüzde 24 teslimde kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI