20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut Projeleriİncek Loft’ta fiyatlar güncellenmeden yerinizi alın, yüzde 15 karlı çıkın!

İncek Loft’ta fiyatlar güncellenmeden yerinizi alın, yüzde 15 karlı çıkın!

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, “İncek Loft”, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi olarak hayat buluyor.

Yüksek Evler, Ankara Evleri ve Teras Evler’den oluşan İncek Loft’ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor.6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet  4-7 katlı Ankara Evleri ve 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri’nden oluşan projede 1+1’den 6,5+1’e kadar 71metrekare ile 562 metrekare arasında  daire alternatifi bulunuyor.

Akfen İnşaat yeni kampanyası ile bir ilke de imza attı. Akfen İnşaat, İncek Loft'ta fiyatların ne zaman ve ne kadar yükseleceğini açıklanarak, şuan ev alanların, evlerini aldıkları ilk günden itibaren ne kadar kar sağladıklarını görmeleri hedefleniyor. Yüzde 15 kar fırsatının sunulduğu kampanyada bugün 3+1 daire 495 bin TL'den satılırken, kampanyanın sonra erdiği 14 Haziran'dan sonra aynı dairenin fiyatı 570 bin TL oluyor. 14 Haziran' a kadar ev sahibi olanların yüzde 15 daha ucuza aldıkları evleri, 14 Haziran itibari ile yüzde15 prim yapmış oluyor. 

İncek Loft kampanyası videolu anlatım….

 

Akfen İncek Loft Konutları projesinde yer alan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Konut ağırlıklı karma bir proje olarak tasarlanan İncek Loft’ta, çağdaş bir mahalle ortamı yaratılıyor. Yeşil peyzaj, gezinti ve rekreasyon alanlarıyla binaların birbirine bağlandığı, kent yapılanmasının doğayla bir arada ele alındığı İncek Loft, geleneksel semt anlayışını 21. yüzyıla taşıyor.

İncek Loft sosyal alanları ile fark yaratıyor

İncek Loft, peyzaj ve sosyal imkanlar bakımından da göz dolduruyor. 1 08 bin m²lik arsa üzerine inşa edilen İncek Loft’ta  % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşuyor. Projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. İncek Loft projesinde  ayrıca sebze ve meyve yetiştirilecek organik bahçeler, özel çiftliklerden gelen ürünlerin satışa sunulacağı organik pazar yer alıyor.

İncek Loft’ta her daire için kapalı otopark bulunuyor ve araçların direkt kapalı otoparka girişiyle sosyal yaşam alanına araç girişi engelleniyor . Site içinde 2065 araçlık otopark alanı ve Site girişinde 186 araçlık misafir otoparkı bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI