29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleriİncek Loft'ta fiyatlar güncellenmeden yerinizi alın karlı çıkın

İncek Loft’ta fiyatlar güncellenmeden yerinizi alın karlı çıkın

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi İncek Loft Tliyor. Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. 

İncek Loft kampanyası videolu anlatım….

 

Akfen İnşaat yeni kampanyası ile bir ilke de imza attı. Akfen İnşaat, İncek Loft'ta fiyatların ne zaman ve ne kadar yükseleceğini açıklanarak, şuan ev alanların, evlerini aldıkları ilk günden itibaren ne kadar kar sağladıklarını görmeleri hedefleniyor. Yüzde 15 kar fırsatının sunulduğu kampanyada bugün 3+1 daire 495 bin TL'den satılırken, kampanyanın sonra erdiği 14 Haziran'dan sonra aynı dairenin fiyatı 570 bin TL oluyor. 14 Haziran' a kadar ev sahibi olanların yüzde 15 daha ucuza aldıkları evleri, 14 Haziran itibari ile yüzde15 prim yapmış oluyor. 

Çağdaş bir mahalle ortamı yaratan proje yeşil peyzaj, gezinti ve rekreasyon alanlarıyla binaların birbirine bağlandığı, kent yapılanmasının doğayla bir arada ele alarak geleneksek semt yaşamını 21. yüzyıla taşıyor. 

Yüzde 75'i sosyal alanlar için ayrılan projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI