22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaFırsat Projeleriİncek Green projesinde Banka kredisiz 80 ay vade imkanı

İncek Green projesinde Banka kredisiz 80 ay vade imkanı

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Sinpaş Grubu'nun 40. yaşını kutlayarak “projeler yılı” ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde yeni projelerini birbiri ardına satışa sunuyor. İki projenin tanıtımı için İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk, Ankara’da yapılan İncek Green projesi hakkında bilgi verdi.

İncek Life projesinin Ankara’da çok rağbet gördüğünü ve İncek bölgesine ciddi bir değer kattığını ifade eden Öztürk, daha sonra konuşmasına şöyle devam etti:

“İncek Green projemiz, İncek Life projemizin hemen yanı başında olan bir proje. Kendisine ait giriş çıkışları olan çok özel mimariye sahip, çok özel bir peyzaj alanına sahip olan bir proje. İncek Green, 8400 metrekare alanda, 140 daireden oluşuyor. Bu konut tipleri 2+1’ler, 3+1’ler ve 2+1 loft dairelerden oluşuyor. 2+1 daire tiplerimiz İncek Life’ın eşsiz mimarisine ve manzarasına sahip. 3+1’lerimiz de yine projemizin kenar akslarında bulunuyor. Hem İncek Life’ın manzarasına sahip, hem de Ankara’nın eşsiz manzarasına. Aynı zamanda 2+1 dublex loft dairelerimiz var. Bunlar da örneklerine Avrupa ve Amerika’da rastladığımız dublex dairelerden oluşuyor. Bunlar da hem İncek Life’ın, hem şehrin eşsiz manzarasına sahip.

İncek Green projemizde ev tiplerimiz, 94 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Ve Kasım 2016’da projemizin teslimlerine başlayacağız.

Lokasyondan bahsedecek olursak, İncek bölgesi Ankara’nın çok hızlı gelişen bir bölgesi. Özellikle bağlantı yolları; çevre yolu bağlantısı, Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent, Oran ve Çankaya’ya ulaşım kolaylığı açısından hızla gelişen bir bölge. Bu bölge aynı zamanda üniversitelerin, okulların, iş merkezlerinin de yoğun bir şekilde yerleştiği ve hızlı bir şekilde yükselen, Ankara’nın değeri olan bir bölge.”

 

Yeşili bol olan bir proje

“Mimari olarak İncek Green’den bahsedecek olursak, İncek Life’ın satışlarından ve araştırmalarından da gördüğümüz gibi Ankaralılar yeşile ve maviye çok önem veriyorlar. Geniş balkonlara büyük önem veriyorlar. Bizde, İncek Green projemizde tüm bu olanakları sunmak istedik. Buna ek olarak da, mimari anlamda da yeşili dış cephemize taşıdık. Bahçeden başlayıp çatıya kadar yeşille buluşuyor, mimarimiz. Aynı zamanda balkonlarda ve çeşitli alanlarda, hatta üst katlarda dahil ağaçlarımız var.

İncek Green geniş balkonlardan oluşuyor. Aynı zamanda da bu geniş balkonlar hem şehir hem de İncek Life’ın eşsiz doğa manzarasına sahip. Müşterilerimiz, bu balkonları aynı zamanda cam doğramalarla kapatarak hem balkon keyfi, hem de kış bahçesi keyfi yaşayabilecekler.

 

Bol miktarda sosyal olanaklar var

İncek Green projemiz, aynı zamanda İncek Life dünyasının tüm sosyal olanaklarından da faydalanabiliyor. Özellikle 1200 metrekarelik bir alana sahip plajlı havuzumuz, sandallarla gezi göletleri, koşu parkurları, yürüyüş alanları, mini golf sahası, tenis kortları ve Zen kulübümüz var. Zen kulübümüzde oldukça kapsamlı fitness ve wellness alanları bulunuyor.. Basketbol sahaları, kulüp binası, piknik alanları, hobi atölyeleri gibi çeşitli sosyal olanaklardan faydalanma imkanına sahip.

 

Fiyatlar ve ödeme planları

İncek Green projemizde 334.000 lira ile 676.000 lira arasında değişen alternatifler var. Aynı zamanda ödeme planlarımızda da müşterilerimizin durumlarına göre farklı alternatifler sunuyoruz. 40. yılımıza özel %50 peşin, 80 aya varan vade imkanları, hiç peşinatsız 40 ay taksit imkanları, yine düşük peşinatlarla avantajlı ödeme alternatiflerini müşterilerimize sunuyoruz.

İncek Green projesinde büyük imkan; ve projeyi tercih etmemizin nedenlerinden bir tanesi banka kredisi olmaması. Kendi bünyemizde taksitler yapabilmemiz ve tamamen müşterinin kendi finansal kaynaklarına özel alternatif ödeme planları çıkartabilmemiz. Bu müşteriler açısından tercih edilmemizin en büyük sebeplerinden biri.

 

Sinpaş GYO İletişim Bilgileri;

Web: http://sinpasgyo.com/
Tel: 444 1 440

 

Haber: Cem Ertuğrul

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI