29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleriİnanlar'dan babalara özel yüzde 5 indirim

İnanlar’dan babalara özel yüzde 5 indirim

İnanlar’ın ‘doğru yaşam alanları imar etmek’ amacıyla, her zamanki seçkin mimari ve estetik özeniyle yapılandırdığı yeni projelerinden Terrace Tema ve Asl-ı Bahçe’den, 14-17 Haziran tarihleri arasında daire satın almak isteyen tüm babalara, ekstra %5 indirim uygulanıyor.
 
Terrace Tema Mutlu Bir Aile Tablosu Çiziyor
 
30 ve 40 katlı iki kule ile yükselen Terrace Tema; 360 derece göl manzarası, 24 dönümün yeşile ayrıldığı geniş peyzaj alanları, sosyal donatıları ve İstanbul’un yeni çekim merkezi Atakent’teki konumu ile mutlu bir yaşam tablosu çiziyor. 416 daireden oluşan butik proje 1+1, 2+1, 3+1 tipteki daire seçenekleri ile her yaşam tarzı için ideal çözümler sunuyor. Türkiye’nin ilk Tema Parkı’nın yanında yer alan Terrace Tema; havaalanına 8 dakika mesafede olması E-5,Tem ve metro, raylı sistem durağına yakınlığı ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.
 
Asl-ı Bahçe Her Günü Tatil Olacak Bir Yaşam Vaat Ediyor
 
İnanlar’ın Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da yer alan altın projesi Asl-ı Bahçe, Aydos Ormanları’nın yanında şehrin merkezinde ama doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam sunuyor. 17 katlı tek blok üzerinde modern iç mimariye sahip dubleks daire ve bahçe katı daire seçenekleri ile yalnızca 90 özel dairenin yer aldığı Asl-ı Bahçe’de herkese uygun yaşam alanları bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin yer aldığı cennet bahçesi Asl-ı Bahçe, Adalar manzarasına nazır konumu ve teras bahçeleri ile her günü tatil havasında geçebilecek mutlu bir yaşam alanı sunuyor.

Kaynak:Habertürk

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI