24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleriİhtişamlı yaşamın yeni adresi: Sea Pearl Ataköy

İhtişamlı yaşamın yeni adresi: Sea Pearl Ataköy

Sea Pearl Ataköy projesi Kuzu Grup ve Kat Gayrimenkul ortaklığında Ataköy sahilinde denize sıfır bir konumda iki etap halinde hayata geçiriliyor. "Bazıları ihtişamı sever, bazıları ihtişamı yaşar" sloganıyla satışlarına başlanan Sea Pearl Ataköy'ün yüzde 35'i satılmış durumda.
 
Sea Pearl Ataköy'ün satışa sunulan ilk etabı 53 bin 900 metrekare inşaat alanına, 132 bin 955 metrekare satılabilir alana, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip.
 
20 katlı 4 blok halinde yükselen Sea Pearl Ataköy projesinin ilk etabı 631 adet daireden meydana geliyor. Proje 1 oda 1 salon dairelerden 4,5 oda 1 salon dairelere kadar 88 ila 398 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.
 
Tüm dairelerin eşsiz deniz manzarasına hakim olduğu Sea Pearl Ataköy'de ilk etap teslimlerinin 2017 yılının Temmuz ayında yapılması öngörülüyor. 
 
İhtişamlı yaşamın sunulduğu Sea Pearl projesinden konut sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.
 
– Yüzde 5 peşinat ödendiğinde 48 ay eşit vade yapılabiliyor.
– Yüzde 5 peşinat ödendiğinde banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.
 
Evrenol Architects imzalı projede su ve yeşil doku gibi öğeler mekansal olarak gündelik yaşama dahil ediliyor. Barok izler taşıyan eski saray ve bahçelerden esinlenilen Sea Pearl Ataköy'de bina cepheleri çağdaş kent kültürünü yakalamak amacıyla, Türk kültür ve geleneğinin modern bir yorumu olarak ele alınıyor.Projenin Ataköy yerleşimine bakan arka cephesinde ise görkemli girişler tasarlanmış durumda. Cephenin bu yapısında ise Selçuklu yıldızının modern yorumu görünüyor.  
 
 
Her detayın düşünüldüğü Sea Pearl projesinde her bloğun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı bulunuyor.
 
Ulaşım anlamında da eşsiz bir lokasyona sahip olan Sea Pearl Ataköy projesi FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre ve Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre mesafede konumlanıyor.
 
Sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı’nda yükselen Sea Pearl Ataköy projesi . Galeria, Capacity, Carousel, Marmara Forum, A Plus, Flyinn alışveriş merkezlerine ve Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, International Yeşilköy Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastanelerine yakın mesafede yer alıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI