24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriIasos Beach Club Bodrum’dan erken teslim müjdesi!

Iasos Beach Club Bodrum’dan erken teslim müjdesi!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum’un Kıyıkışlacık Köyü’nün Iasos Koyu’nda, tamamı deniz manzaralı olarak inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, planlanan teslim tarihinden 6 ay önce sahiplerine teslim edilecek.

Erken teslim müjdesini veren Meta Bilişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, ‘Projemiz 144 daireden oluşuyor. Biz projemizin teslimini üç etap şeklinde yapacaktık.  Ancak müşterilerimizin yoğun ilgisi ve bir an önce oturuma geçme isteklerine kayıtsız kalamayarak üç etabı da aynı tarihte teslim etme kararı aldık.  Böylece 144 dairemiz de Temmuz’da sahiplerine teslim edilecek.’’ dedi.

Projenin %70’i Satıldı

Iasos Beach Club Bodrum Projesi’nin büyük ilgi göreceğini bildiklerini belirten Can Emrah Özoral, ‘Projeye başlarken bu muhteşem manzaraya kayıtsız kalınamayacağını düşünerek herkesin ilgisini çekeceğini ön görüyorduk ancak bu kadar yoğun bir ilgi bizi bile şaşırtıyor. Projemizin %70 ini sattık. Bu da bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.’ dedi.

Seçici Davranıyoruz

Bodrum’da her projenin birbirine benzer özellikler taşıdığını, Iasos Beach Club Bodrum’da ise en büyük farkın geleneklerimizde olan yazlık kültürünü ve komşuluk ilişkilerini yaşatmak olduğuna dikkat çeken Özoral, ‘Birlikte aynı sofrayı paylaşacağımız, çocuklarımızın rahatlıkla geç saatlere kadar yazın tadını çıkarabileceği bir ortam yaratmak istiyorum.  Ailemle oturacağım bir proje yapıyorum ve komşularımızla birlikte keyifle yaşayabileceğim her ayrıntıya özen gösteriyorum. Projemizin satışını yaparken seçici davranıyoruz. Butik bir site olduğu için herkes birbirini tanıyacak ve uzun yıllar komşuluk edeceğiz bu yüzden satışlarımızı bu kriterlere göre yapıyoruz. Site sakinlerimizin büyük çoğunluğunu ise akademisyenler, şirket yöneticileri, sanatçılar ve eğitimciler oluşturuyor.’ diye ekledi.

Son Fırsatlar

Özoral ayrıca bu projemiz için son fırsatlar diyerek ‘Iasos Beach Club  Bodrum Projesi’nde, satışı yapılacak az sayıda dairemiz kaldı. Dairelerimiz 300 Bin TL’den başlıyor. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Teslimatı daire sahibi komşularımız gibi biz de iple çekiyoruz’ dedi.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI