16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriHiç bitmeyen Ege tatili, 'Ege Yakası' projesi ile İstanbul'da

Hiç bitmeyen Ege tatili, ‘Ege Yakası’ projesi ile İstanbul’da

1+1 daire fiyatlarının 305 bin TL'den satışa sunulduğu Ege Yakası projesinde evinizi şimdi alıyor yüzde 50'sini 2017'de ödüyorsunuz.

Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça evleri EgeYakası’nda

Santorini Adası’ndan esinlenilerek tasarlanan EgeYakası’nda, isimlerini Ege’den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça evleri bulunuyor. Camlarda ahşap görünümlü kepenklerin ve panjurların kullanıldığı, üst katlara doğru mavinin tonlarının renklendirdiği ve Santorini’de olduğu gibi birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evler Ege mimarisini İstanbullular’a sunuyor. Projede tıpkı Ege’deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil villa seçenekleri bulunuyor. 

Ege mimarisi, peyzajı ve sosyal yaşam alanlarıyla büyük beğeni toplayan projede 2+1, 3+1, 4+1, 4. 5 +1 ev ve müstakil villalarda sınırlı sayıda daire için satışlar devam ediyor.

Hobi bahçenizde kendi sebzenizi yetiştirebilirsiniz

Egelilerin çok sevdiği bahçe uğraşı da EgeYakası’nda unutulmamış durumda. Projenin Saklıköy bölümünde, EgeYakası sakinlerine hobi bahçelerinde toprakla uğraşıp kendi domateslerini, biberlerini, patlıcanlarını yetiştirebilme olanağı sunuluyor. 9 metrekareden başlayan hobi bahçelerinde bitkilerinizi ve çiçeklerinizi yetiştirmenin yanında, tuvalinizi koyup resim yapabilir, çocuklarınızın doğayı tanıyıp keşfetmesini sağlayabilirsiniz.

Sosyal donatı açısından da zengin

EgeYakası sosyal olanaklar yönünden de oldukça zengin seçenekler sunuyor. Proje içerisindeki sosyal tesisi, yarı olimpik açılır- kapanır yüzme havuzu, fitness, spa, sauna ve güneşlenme terasları yer alıyor. Tüm proje etrafını saran bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları da, EgeYakası’nda.

Projenin yanı başındaki Ege Çarşı’da ise cafeler, restoranlar gibi tüm günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanlar yer alıyor.

Ödeme planı

%8     Aralık 2014 ( peşinat )

%8     12 ay sonra

%8     24 ay sonra 

%50   30 ay sonra- (2017 Mart)

Kalan Kısım 30 ay sabit taksit ile 

Ege Yakası iletişim


www.egeyakasi.com.tr

Eda ELİBOL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI