28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriHEP İstanbul'da satışlar hızlı gidiyor..

HEP İstanbul’da satışlar hızlı gidiyor..

Tekfen Emlak Geliştirme, 30 Ekim 2014’te lansmanını gerçekleştirdiği İstanbul’daki yeni projesinin satışlarına hızla devam ediyor. HEP İstanbul’da özel fiyatlarla sunulan ilk etaptaki 418 dairenin yüzde 60’ının satışı şimdiden tamamlanırken, lansman fiyatlarıyla satılacak son daireler sahiplerini bekliyor.

İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Esenyurt’ta, E-5 ve TEM bağlantı yolunun  kesiştiği lokasyonda  proje değeri 500 milyon TL’ye ulaşan “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da satışlar hızla devam ediyor. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Kasım ayının başından itibaren lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılan ilk etaptaki dairelerin yüzde 60’ı çok kısa bir süre içerisinde sahiplerini buldu.

Projenin şu ana kadarki satış performansından memnun olduklarını ifade eden Tekfen Emlak Geliştirme Satış ve Pazarlama Koordinatörü Emre Ülger, “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Lansman fiyatları ile satacağımız son daireler sahiplerini bekliyor. Hızlı davranıp HEP İstanbul’dan önce konut alanlar hem daha uygun fiyatla daire sahibi olacaklar hem de daha çok kazanacaklar. Lansmana özel fiyatlarımız 1+1 daireler için 193 bin TL'’den  2+1 daireler, 316 bin TL’den ile 3+1 daireler için ise 412 bin TL’den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi onlara lansmana özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. %5 peşinat veren ve %50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Mart 2015, Mart 2016 ve Mart 2017’de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar. ” diye konuştu.

1+1’den 3+1’e kadar daire seçenekleri

70 m2’den 179 m2’ye kadar uzanan farklı daire büyüklükleriyle geniş bir alıcı grubuna hitap ettiklerini belirten Emre Ülger, “Proje’deki 11 yüksek blok’tan 4’ünü ilk etapta satışa sunduk. 9 tip daire planıyla farklı seçenekler sunan daireler, satış ofisini ziyaret edenlerin büyük beğenisini kazandı. Bunların dışında projede yüksek bloklarla birlikte bahçe ve teras kullanımına sahip az katlı sıra evler de yer alıyor, bunlar da ilerleyen dönemlerde satışa sunulacak” dedi.

E-5 ve TEM otoyolunun kesişiminde yer alıyor

Bölgenin en değerli lokasyonunda

Bölgesinin en değerli lokasyonunda yer alan HEP istanbul, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü ve ilçelerinin kesiştiği kavşak noktasında konumlanıyor. Proje, E-5 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği  noktada yer alırken, metrobüse yürüme mesafesinde olmasıyla da dikkat çekiyor. Proje ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, kuzeyde inşa edilen 3’üncü havalimanı ve 3’üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.

“HEP İstanbul’da konsept ‘İyi yaşam’ üzerine kuruldu

Hayatımın Evi Projesi”nde eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için çamaşır odasından depoya, 10 m2’den küçük odası olmayan, yeşil bina sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündüklerini söyleyen Emre Ülger, projede yaklaşık 4 bin kişinin yaşayacağını vurgulayarak, “HEP İstanbul” Projesi’nde Tekfen  kalite ve güvencesini ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuyoruz. HEP İstanbul’da konsept “İyi Yaşam” üzerine kuruldu. Fonksiyonel evleri geniş sosyal olanaklar ve 4 mevsim yaşayan bahçelerle zenginleştirdik. Aile yaşamını ve özellikle çocukları yaşamın merkezine konumlandırdık” dedi.

BENZER PROJELER İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI