27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriHep İstanbul'da fiyatlar yüzde 10 arttı

Hep İstanbul’da fiyatlar yüzde 10 arttı

30 Ekim 2014 tarihinde lasnmanı gerçekleştirilen Hep İstanbul projesinde, lansman fiyatları dün itibari le değişti. Projedeki konutların fiyatlarında ortalama yüzde 10 artış gerçekleşti. Projedeki fiyat artışı projeye gösterilen ilginin ve talebin bir göstergesi olarak yorumlanabilir. 

Beylikdüzü bölgesinde yaşanan sıkıntıların ardından, kurumsal inşaat şirketlerinin bölgeye yatırım yapması, bölgeye olan talebi tekrar canlandırıyor. 

Hep İstanbul 56 bin 880 metrekare alan üzerinde yükselen projede, daire büyüklükleri 70 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor.

Lokasyon

Tekfen Hep İstanbul projesi metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. E5 ve Tem kesişiminde bulunan Hep İstanbul Atatürk ve 3. Havaalanı’na yakın konumda bulunuyor.

Hep İstanbul sosyal olanakları

Çocuk oyun alanları, otopark, çok amaçlı salonlar, cep sineması, kütüphane, yürüyüş parkuru, bisiklet yolları, peyzaj alanı, kuru temizleme, süpermarket, terzi, restoran, cafe, spor salonu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness center, plates salonu ve jimnastik salonu yer alıyor.

Hep İstanbul güncel fiyat listesi 

1+1‘ler 208 bin TL ile 270 bin TL arasında

2+1’ler 322 bin TL ile 412 bin TL arasında 

3+1’ler 425 bin TL ile 504 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışta. 

Hep İstanbul teslim tarihi

Eylül 2014'te başlanan projenin, Nisan 2017'de tamamlanması bekleniyor.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI