22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni ProjelerHEP İstanbul projesi, Esenyurt’un en iyi lokasyonuna sahip

HEP İstanbul projesi, Esenyurt’un en iyi lokasyonuna sahip

Tekfen Emlak Geliştirme’nin Genel Müdür’ü Ömer Egesel emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer’e projenin detaylarını anlattı.
 

HEP İstanbul Esenyurt, Avcılar ve Beylikdüzü’nün tam kesişme noktasında yer alıyor

“HEP İstanbul projesi 500 milyon liralık bir proje. 60 dönüm arazi üzerinde, 253.000 metrekare inşaat alanına sahip ve toplam 1424 konut ile 25 ticari ünitemiz var.
Projemiz; Esenyurt, Avcılar ve Beylikdüzü’nün tam kesişme noktasında, üç bölgeye birden hitap eden bir proje. Bu bölgenin en iyi lokasyonu diyebilirim. E-5 ile TEM bağlantı yolunun tam köşesinde yer alıyor. Toplu ulaşıma çok yakın. Metrobüse yürüme mesafesinde. 2017 yılı başında da aynı güzergaha metronun gelmesini bekliyoruz. Dolayısıyla yatırım değerini arttıracak faktörler aşağı yukarı belli.
Proje çok iyi planlandı. Tekfen kriterleriyle ve ulaşılabilir fiyatta olsun diyoruz. Hakikaten hiçbir planlama kriterinin, şimdiye kadar yaptığımız Tekfen projelerinden farklı olmadığı bir proje lanse ediyoruz.”
 

Lansman fiyatlarımız başlangıç fiyatları diyebiliriz

“Lansman fiyatlarımız başlangıç fiyatları diyebiliriz. Bundan sonra hem kendi adımıza, hem de projeden daire alacak yatırımcılar adına fiyatların artmasını bekliyoruz.”
 

İstanbul’da, hiçbir eksiği olmayan projelerden bir tanesi geliyor.

“HEP İstanbul, tasarımı önde olan, yaşamın öne çıktığı bir proje. Bölgede anketler yaptık, nasıl bir proje yapalım diye. Hedef kitlemizi belirledik, yaşamı tanımladık. Ve çok rahatlıkla söyleyebileceğim gibi İstanbul’da, hiçbir eksiği olmayan projelerden bir tanesi geliyor.
Bu projede çocuk çok ön planda. Çocuk alanları var, sosyal alanlar var. Farklı kullanımlara hitap etmesi açısından birden fazla sosyal alan var.“
 

Taksim Recidence ve Bomonti apartman projelerimiz var.

“İlerisi için ofis planlarımız var, konut planlarımız da var. Taksim Recidence, Bomonti apartman projelerimiz var. Bunlar tabi büyük boyutlu proje olacak. Bundan sonra da devam etmememiz için hiçbir sebep yok. Sadece konut yapacağız diyemem, arkasından ofis projelerimiz de var.”
 

Bu bölgeye adım atmak için doğru zaman ve doğru yeri yakaladık.

“Beylikdüzü İstanbul’un en hızlı gelişen, İstanbul’un gelişme aksının kaydığı bir bölge. Açıkçası yeni düşündüğümüz bir bölge değil. Zamanında da aynı arsa üzerinde çalışmalarımız olmuştu ama o zamanın rakamlarıyla bu zamanın rakamları arasında, beklentiler arasında ciddi farklılıklar var. Esenyurt’ta yaşanan bir takım problemler vardı, onlar çözüldü. Bizde kendimizce, bu bölgeye adım atmak için doğru zaman ve doğru yeri yakaladık.”
 

2015 yılında ekonominin düzelmesini bekliyoruz.

“2014 sırf emlak sektöründe değil bütün sektörlerde inişli çıkışlı bir yıl. Faiz, dolar vs. her şey birbirini tetikliyor. Bir çok sektörde dalgalanıyoruz. Satın alma kararlarında ciddi bir erteleme vardı. Ama 2015 yılında bunun düzelmesini bekliyoruz. Zaten yavaş yavaş düzeldiğini görüyoruz. Son çeyreğinde pozitif kapatılmasını ve 2015’in gayrimenkul sektörü açısından daha pozitif olacağını düşünüyorum.”
 
Daire büyüklüklerinin 50 ila 200 metrekare arasında değiştiği projenin tasarımı CM Mimarlık tarafından yapıldı. 
 

Hep İstanbul fiyatlar

Fiyatlar; 1+1 daireler için 184 bin TL ile 247 bin TL, 2+1 daireler için 316 bin TL ile 403 bin TL,    3+1 daireler için ise; 412 bin TL ile 477 bin TL arasında değişiyor. Çeşitli bankalardan mortgage kullanılabileceği  gibi lansmana özel ödeme kolaylıkları da sunuluyor .

Hep İstanbul sosyal donatılar

Otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, güneşlenme terası, güvenlik, kapalı otopark ve sauna bulunuyor.
 

HEP İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 359 37 01

Web: www.hepistanbul.com.tr

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI