23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriHelenium Garden projesi 69 bin liradan satışa açıktı!

Helenium Garden projesi 69 bin liradan satışa açıktı!

Helenium Garden projesinde daire büyüklükleri 40 metrekareden  153 metrekareye kadar çıkıyor.  Ortalama metrekare fiyatları ise 1900-2500 TL seviyesinde bulunuyor. 4 blok 280 daireden oluşan projenin teslim tarihi ise Aralık 2014.

Helenium Garden basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır; Başarır İnşaat, 2004 yılında atıldığı konut sektöründe Helenium serisi ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kente değer, yaşama keyif katma parolası ile hareket eden şirketimiz kısa sürede Helenium serisinde 5 ayrı projeye, bunun  yanı sıra da Merit Life , Talya Konakları  isimli konut,villa  ve bir çok da İş Merkezi inşaatına imza atmıştır.' dedi ve şöyle devam etti.

 
 
'Başarır İnşaat  merkezinde insan, çevresinde doğa olan Helenium Garden’ı İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kurtköy’de hayata geçiriyor.  İnanıyoruz ki hem yatırım hem marka değeriyle yükselen Helenium Garden, başarıyla tamamladığımız sayısız projenin ve hayatlarına ayrıcalık kattığımız nice ailenin bizlere yaşattığı haklı gurura, yenilerini ekleyecektir.
 
İnanıyoruz ki, yeşile yakışan evler, size yakışan bir hayat sloganı ile başladığımız projemizdeki konutlar, yaşam tüm hızıyla sürerken sizi stres ve yorgunluklardan uzaklaştıran yuvanız olacak.  Sizleri şehir yaşamında görmezden gelinen yeşille buluşturacak.
 
BALKON KÜLTÜRÜ YENİDEN HAYAT BULUYOR
 
Mimari tasarımıyla doğadan, olanaklarıyla kent kültüründen esinlenen Helenium Garden, içindeki gizli bahçelerle her mevsim farklı güzellikler sunmak üzere sizleri bekliyor. katlarında yer alan çepeçevre bahçelerle  günümüzde unutulmaya yüz tutmuş balkon kültürünede  her dairesinde yer veren proje ,11 bin metrekare arazi üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip.
 
Helenium garden  projesi Kurtköy Pendik lokasyonunda  hayat buluyor. Anadolu'da 5 koldan ulaşılabilir tek bölge olma özelliği taşıyan Kurtköy, E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da  bir merkez olarak öne çıkıyor. Böyle bir merkezde yer alan Helenium Garden, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanına ise sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.
 
1000 METREKARELİK ALIŞVERİŞ MERKEZİ
 
Mimari tasarımını Metin Bostancıoğlu'nun gerçekleştirdiği Helenium Garden sadece  konutlardan oluşmuyor, alışveriş ve sosyalleşme ihtiyaçlarına cevap vermek üzere bir de 1000 metrekarelik alışveriş merkezine ev sahipliği yapıyor.
 
FİYATLAR 69 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
 
Geniş sosyal alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzları , botanik bahçeleri, spor ve  oyun sahalarına da yer veren Helenium Garden projemizde satışları bugün itibariyle baåşlatıyoruz…Stüdyo dairelere de yer veren projemizde konut fiyatları lansman dönemine özel olarak 69 bin lira seviyesinden başlıyor. 
 
Helenium Garden kimleri hedefliyor, ister kazancı yüksek bir yatırım yapmak isteyen, ister ailesi için sıcak bir yuva arayışında olan herkesi hedefliyor.  Kazançlı bir yatırım,  çünkü İstanbul’un cazibe merkezlerinden birinde, havaalanına sadece 5 dakika mesafede, güvenilir bir yatırım çünkü  inşaat teslimlerinde hiç sorun yaşamamış  bir marka tarafından üretilen  bir konut projesi olma ozelligini tasiyor ve her geçen gün değerlenen Kurtköy’e 69 bin lira gibi ekonomik fiyatlarla yatırım yapma fırsatını sunuyor. Kurtköy’de  Türkiye’nin silikon vadisi olarak adlandırılan Teknopark İstanbul hızla yükseliyor. 3 milyon metrekare üzerine kurulacak  olan teknoloji üssü 30 bin çalışana da ev sahipliği yapacak, son yıllarda Anadolu yakasının yatırım deposu haline gelen Kurtköy’ün değeri daha da artacak. 
İstanbul'un doğu ucunda yer alan Kurtköy, gerek konut, gerek ticari gerekse de eğitim bölgesi olarak son yılların yıldızı parlayan bölgeleri arasında yer alıyor.
 
Projede daire büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 153 metrekareye kadar çıkıyor.  Ortalama metrekare fiyatları ise 1900-2500 TL seviyesinde bulunuyor. 4 blok 280 daireden oluşan projemizi Aralık 2014 tarihinde teslim etmeyi planlıyoruz.' 
 
İLETİŞİM
 

0216 702 10 00

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI