20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriHelenium Garden 110 Bin TL'den peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Helenium Garden 110 Bin TL’den peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Helenium Garden hakkında

 
Kurtköy'de konumlandırılan Helenium Garden, alışveriş alanları üzerinde 4 bloktan meydana geliyor. 312 dairenin yer aldığı projenin arsa alanı 11 bin metrekare olarak belirlendi. 7 bin metrekare inşaat alanı bulunan, 5 blokta toplam 388 konuttan oluşan Helenium Garden'da, büyüklükleri 39 ile 159 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sıralanıyor.
 

110 Binden Başlayan Fiyatlarla

 
Kurtköy'de inşa edilen ve 2015 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen Helenium Garden'da fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor. Üstelik projeden hiç peşinat vermeden konut sahibi olabilirsiniz.
 

Mimari Tasarımı Doğadan Esinleniyor

 
Mimari tasarımıyla doğadan, olanaklarıyla kent kültüründen esinlenen Helenium Garden, içindeki gizli bahçelerle her mevsim farklı güzellikler sunmak üzere sizleri bekliyor. Her katında bahçelere yer veren ve 11 bin metrekare arazi üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje Kurtköy Pendik’te hayat buluyor.
 

Helenium Garden sosyal donatıları

 
Projede konutların alanları 40 metrekare ile 157 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Helenium Garden, Başarır İnşaat'ın 5. Helenium projesi. Projede her daire için otoparkın yanı sıra Helenium Garden'da açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar mevcut.
 

Helenium Garden nerede?

 
Anadolu'da 5 koldan ulaşılabilir tek bölge olma özelliği taşıyan Pendik-Kurtköy, E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da kolay ulaşılabilir bir merkez olarak öne çıkıyor.
Böyle bir merkezde yer alan Helenium Garden, Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.
 

Helenium Garden İletişim Bilgileri:

Web: www.heleniumgarden.com

Telefon: 216 702 1000

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI