22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriHayat Tepe'de konut teslimi heyecanı başladı!

Hayat Tepe’de konut teslimi heyecanı başladı!

'Sınırsız sosyal donatılar'

ÖZAK GYO’nun teslime hazırlandığı Hayat Tepe, sosyal yaşam alanlarını dairelerden önce tamamlayarak bir ilke daha imza attı. Kapalı havuz ve basketbol salonundan kış bahçesine, çocuk kulübünden pilates salonuna, masaj salonundan saunaya kadar projenin tüm sosyal donatıları projeyi görmeye gelenler tarafından ziyaret edilebilecek. 
 

'Daire sahipleri sosyal tesisleri kullanmaya başlayacak'

 
Projeden daire almak isteyenler kafeteryada çayını içerken, koşu parkurunda da yürüyüş yaparak Hayat Tepe’nin hayata dair tüm imkanlarını yerinde yaşayabilecek. Daire sahipleri de taşınır taşınmaz sosyal tesisleri kullanmaya başlayabilecekler.
 

'Ayda 4 bin TL kira ödemesi gerçekleşecek'

 
Hayat Tepe’nin sunduğu ilkler arasında yer alan kira garantisi kampanyası projenin sunduğu ve devam eden kampanyaları içinde yer alıyor. Hayat Tepe, teslim tarihinden itibaren yatırım amaçlı daire satın alan müşterilerine ayda 4000 TL’ye varan kira ödemesi gerçekleştirecek.
 

Hayatın merkezinde, alışveriş vadisi ayağınızın altında!

 
Hayat Tepe, merkezi konumu sayesinde ulaşımın büyük önem kazandığı İstanbul’da her yere eşit mesafesiyle sakinlerine eşsiz bir avantaj sağlıyor. Merkezi ve tepe konumu ile proje, aynı zamanda denizi, tarihi yarımadayı ve adaları gözleme imkanı sunan bir seyir terası işlevi görüyor.
 

'Hayat tepe yaşamın merkezi olmaya aday'

Bayrampaşa’da alışveriş vadisi olarak bilinen önemli bir lokasyonda bulunan proje, metroya özel bir geçit ile bağlanarak ulaşımı oldukça avantajlı bir hale getirip yaşamı kolaylaştırıyor. Alışveriş merkezlerinin yanında olması, toplu ulaşıma ve anayolların kesişim noktasındaki konumu, oteller ve gösteri merkezinin yanında yer alması ile Hayat Tepe, yaşamın yeni merkezi olmaya aday.
 

Hayat Tepe İletişim:

Web: http://www.hayattepe.com

Telefon: 0212 633 53 53

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI