20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriHayat Tepe’de daireler tam zamanında teslim edildi!

Hayat Tepe’de daireler tam zamanında teslim edildi!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde verilen sözler tutuldu ve daireler düzenlenen şenlikle tam zamanında sahiplerine teslim edildi.

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Projemiz, konutta kent merkezi tercihinin öncü projesiydi. İki yıl önce verdiğimiz sözü tutmanın ve daireleri tam zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz”

Özellikle sosyal alanları ve İstanbul’un tüm merkezi lokasyonlarına ulaşım yakınlığıyla dikkat çeken Hayat Tepe projesinin yaklaşık yüzde 75’i satıldı.

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (ÖZAK GYO) konut projesi olan ve mutluluk mimarisi’ olarak tanımlanan üçgen mimari özelliğinden kira gelirli kampanyasına kadar sektöre birçok yenilik katan Hayat Tepe projesi, 2012 yılında ilk kazma vurulduğunda taahhüt edildiği gibi, düzenlenen bir şenlikle tam zamanında sahiplerine teslim edildi. Daire sahiplerinin ailecek katıldığı şenlikte; “Dün, bugün, yarın” konseptinden yola çıkılarak hem yetişkinler hem de çocuklar için pek çok etkinlik düzenlendi.

Anahtar teslim töreninde konuşan Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık,  “Hayata değer katma” anlayışından yola çıktıklarını hatırlatarak, “ Bulunduğumuz lokasyon, alışveriş merkezlerine ve şehrin merkezine yakınlığı, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde olması, anayolların hemen yanında yer alması açısından zaman içerisinde daire sahiplerine birçok avantaj sağlayacak” dedi. Projenin çizim aşamasından, teslim aşamasına kadar her anında tüm ihtiyaç ve talepleri dikkate aldıklarını söyleyen Akbalık, “Projemiz, konutta kent merkezi tercihinin öncü projesiydi. İki yıl önce verdiğimiz sözü tutmanın ve daireleri tam zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Özak GYO durmuyor!

Ahmet Akbalık, Hayat tepe’nin ardından diğer projelerinin de tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Akbalık, “Konut projemizi başarıyla tamamlamamızın ardından şimdi enerjimizin tümünü yeni projelerimize vereceğiz. Yeni projelerimizle sektöre fark yaratmaya devam edeceğiz. Özak GYO, tüm projeleriyle öncü olacak” dedi.

İlk daire alanlar ödüllendirildi

Daire sahiplerinin aileleriyle katıldığı şenlikte; pek çok ayrıntı dikkat çekti. Eski İstanbul’un sokaklarında satılan şerbet, lokum, padişah macunu gibi ikramlar katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ayrıca daire sahipleri, özel olarak hazırlanan not kağıtlarına geleceğe dair beklentilerini yazdılar. Özak GYO, bu beklentileri 2020 yılına kadar Hayat Tepe bahçesinde özel bir alanda saklayacak ve 2020 yılında tüm daire sakinlerinin katıldığı törenle paylaşacak.

Anahtar teslim töreninin sürprizi ise ilk daire alan 3 aileye yapıldı. A,B ve C bloklardan ilk daireleri alan 3 aileye günün anısına plaket verildi.

Hayat Tepe İletişim:

Web: http://www.hayattepe.com

Telefon: 0212 633 53 53

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI