15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriHavalı Trend: Teraslı, bahçeli ofisler

Havalı Trend: Teraslı, bahçeli ofisler

İş merkezlerinin alışılagelmiş çok katlı plaza mantığından farklı olarak bu projelerde bahçe katlı yeşile açılan ofisler ve geniş teraslar var! İnsan odaklı bu projeler çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yatırım fırsatını sunuyor. 

 

Metrekaresi 3 bin 900 dolara bahçeli ofis

Torun Center Şişli'de metrekaresi 3 bin 900 dolardan başlayan fiyatlarla bahçeli ofis satılıyor. Torun Center ofis bloğunda 1 – 10 katlar arası ofisler satışta…

Torun Center Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de Torunlar GYO imzasıyla yükseliyor. Projede kat bahçeli ofisler de var. Eski Ali Sami Yen arazisi üzerinde inşa edilen Torun Center Şişli'de karma bir proje olarak hayata geçiriliyor.

Torun Center Şişli'de metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolardan başlayan fiyatlarla bahçeli ofislerin satışları gerçekleştiriliyor. Yalnızca 1 ile 10. katlar arasındaki ofislerin satışa çıktığı Torun Center Şişli'de ofis fiyatlarına KDV dahil değil.

Torun Center Şişli'de rezidanslar metrekaresi 5 bin 600 dolardan başlayarak satışa sunuluyor. Torun center Şişli'de teslimlerin Ağustos 2015'te başlaması hedefleniyor.

Torun Center ödeme seçenekleri
1) Yüzde 10 peşinat, yüzde 50 banka kredisi, yüzde 40 bakiye 6 aylık 4 ara ödeme şeklinde,
2) Yüzde 20 peşinat, yüzde 40 0,79 faiz oranı ile 60 ay vade, yüzde 40 6 aylık 4 ara ödeme şeklinde,
3) Yüzde 10 peşinat, yüzde 90 Torunlar GYO bünyesinde 12 ay vade,
4) Yüzde 50 peşinat, yüzde 50 vade farksız 24 ay,
5) Yüzde 5 peşinat, yüzde 45 Torunlar GYO bünyesinde 24 vade farksız, yüzde 50 banka kredisi ile.

Torun Center İletişim bilgileri:
www.torunlargyo.com.tr
Telefon: 0212 267 47 47

Nidakule Ataşehir Kuzey'de yemyeşil açıkhava terasları

Ofis yatırımlarında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Tahincioğlu, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi ‘'Nidakule Ataşehir''in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey'i hayata geçiriyor.

Ofis yatırımlarında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Tahincioğlu, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi ''Nidakule Ataşehir''in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey'i hayata geçiriyor. TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilecek 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonunun bulunacağı Nidakule Ataşehir Kuzey; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yatırım fırsatını sunuyor.  30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza/dükkanların bulunduğu podyumdan oluşacak Nidakule Ataşehir Kuzey toplam 13 bin 020 m2 alanda inşa ediliyor.

Anadolu Yakası'nın ve Ataşehir' in en prestijli ofis projelerinden biri olan projede ofisler 5 bin 500 TL/m2 + KDV'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çevreye duyarlı ve sürüdürülebilir enerji tasarrufu gerçekleştiren yapılara verilen Leed Gold Sertifikası kriterleri doğrultusunda hayata geçirilen projede ofis kullanıcılarının yoğun iş temposundan uzaklaşarak rahatlayabilecekleri yaklaşık 6 bin 200 m2 büyüklüğünde bir teras bahçesi yer alacak. Ayrıca sürdürülebilir enerji tasarrufu sunan Leed Gold kriterleri sayesinde aidat masraflarının da minimum düzeyde tutulması sağlanıyor.
 

Nidakule Ataşehir İletişim Bilgileri:
www.tahincioglu.com
Telefon: 444 4 846


Doğa Dostu Proje: Via Green

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Via Green, Ankara – Çankaya'da yer alıyor. 122 ofisten meydana gelen Via Green'in altında ticari dükkanlar da bulunuyor.

İş merkezlerinin alışılagelmiş çok katlı plaza mantığından farklı olarak, 2 farklı yatay ve alçak katlı bloğun birleşiminden oluşan Via Green’de, iki farklı bloğun bir bütün olarak algılanmasını sağlayan zemin katlardaki büyük mağazalar, küçük metrekareli cafeler, restaurantlar ve ofis çalışanlarının tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kullanımların yer alabileceği mekanlar bulunmaktadır. Kat aralarında bulunan özel peyzajla dizayn edilmiş kat bahçeleri iş yaşamının yoğun temposunda size keyifli bir mola imkanı sağlayacak.

Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) tüm dünyada kabul gören bir yeşil bina sertifikasıdır. LEED sertifikalı binalar çevre dostu uygulamalarıyla diğer binalardan farklılaşmaktadırlar. Viagreen LEED sertifikası resmi adayı.

Gökhan Aksoy imzasıyla tasarlanan Via Green'de ofis fiyatları 510 bin liradan başlıyor.

Via Green İletişim Bilgileri:
www.viagreen.com.tr/

Telefon: 444 6 229

  

Varyap Plaza Pendik, 60 ay vade farksız taksit

Varyap Plaza Pendik'te teslime hazır teraslı ve bahçeli ofisler 60 aya kadar vade farksız taksit avantajı ile satılıyor.  Pendik'te yükselen Varyap Plaza'da teslime hazır teraslı bahçe ofisler 60 ay sıfır faiz avantajı ile satılıyor.
 
Toplantı salonları, kapalı otopark, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri, kafe ve restoranlar gibi donatılara da sahip olan varya Plaza projesi ulaşım avantajları ile de dikkat çekiyor. 7.300 metrekarelik arsa üzerinde 9 katlı tek blok olarak hayata geçirilen projede bağımsız birim alanları ise 60 metreklare ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Varyap Plaza Pendik İletişim Bilgileri:

Varyap Plaza
Barış Caddesi
Esenyalı mahallesi Uygar sokak
Pendik/İstanbul
Telefon: 444 54 56

 

Rings İstanbul'da teraslı bahçeli Home office

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen  Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu. Oturumun başladığı projede banka kredisi kullanılmadan da sahip olunabilecek evler hemen teslim.

Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.

Kampanya kapsamında evlere kira öder gibi 1.790 TL’den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün. Ayrıca banka kredisi kullanmak istemeyenler vade farkı ödemeksizin şirket bünyesinde sunulan 60 ay vade imkânından da yararlanabiliyor.

Rings İstanbul İletişim Bilgileri:
www.ringsistanbul.com
Telefon: 444 86 00


Esra Şahin Dursun/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI