27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriHava alan ofisler; Besa Kule'de

Hava alan ofisler; Besa Kule’de

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi’nde her detay iş verimini arttırmaya yönelik tasarlandı.

Verimin sağlıkla geleceğine inandıklarını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Haziran ayında teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi’nde sunulan hizmetlerin de bu anlayışla kurgulandığını vurguladı.

'İş verimliliği için temiz hava şart'

Plazaların genelde kapalı kutular olarak tasarlandığını ve çalışanların nefes almak için bile onlarca kat aşağı inip dışarıya çıktığının altını çizen Bezci, “İş dünyasının içinde olduğumuz için çalışanların genel sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Doğal havadan mahrum, iklimlendirme yanlışlarıyla dolu ofisler ciddi sıkıntı yaratıyor. Tabi bu da iş verimini ister istemez düşürüyor. Temiz hava olmadığı için oksijen eksikliği ortaya çıkması sağlıksız çalışma ortamına neden oluyor” dedi.

Dikey ve yatay iki kısımdan oluşan Besa Kule’de iş verimine sağlık katmak için dış cephe kaplamada kullanılan camları özel olarak seçtiklerini bildiren Bezci, görsel olarak dikkati çekici bir bina inşa etmenin yanında ofislerin de havasını değiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI