24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriHarmonypark'da cazip ödeme seçenekleri

Harmonypark’da cazip ödeme seçenekleri

 

PROJE DETAYI
 
Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri Bağcılar Kemalpaşa Mahallesinde inşası devam eden Harmonypark projesi, E-5 / Tem, havaalanı, ticaret ve alışveriş merkezlerinin tam ortasında 3 blok, 176 daire ve 2+1 / 3+1 daire tiplerinden oluşmaktadır.
 
SOSYAL ALANLAR
 
Projenin yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, kafeteryası, kapalı otoparkı, 24 saat güvenliği, çok amaçlı spor alanları, çocuk parkları, yürüyüş alanları, barbekü alanları, basket sahası, 750 m2 marketiyle hem site sakinlerine, hem de semt sakinlerine hizmet vermeyi planlamaktadır.
 
2014 Haziran olan teslim tarihini çok daha önceye çekmeyi planlayan Mayra Yapı'da satışların % 40 lık kısmı tamamlanmış durumdadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ
 
İşbankası, Türkiye Finans ve Bankasya ile kredi çalışması yapmış olan Mayra Yapı, % 25 peşinatı da şirket bünyesinde taksitlendirerek 0 peşinatla ev alma imkanı sağlıyor. Kendi yapılandırma imkanı da sahip olan projede % 30 peşinatla kalanına vade farksız 30 aya kadar taksitlendiriyor.
 
120 ay % 75 oranıyla kira öder gibi çok cazip ödeme koşullarına sahip Harmonypark Evleri Bağcılar ve Esenler'de yepyeni bir anlayışla, kendi mahallenizde modern bir dünya sunuyor.
 
 
İLETİŞİM
 
444 3 173
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI