17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriHangi konut projeleri yüksek prim sağlıyor?

Hangi konut projeleri yüksek prim sağlıyor?

Gayrimenkul en iyi yatırım aracı olma özelliğini koruyor. Bu nedenle oturmak için olduğu kadar, yatırım amacı ile konuta yönelenler de söz konusu. Yatırım amacı ile konut almak isyeyenler için, markalı konut projelerinden hangilerinin daha yüksek  kar sağlayacağını, sizler için araştırdık.

İşte yüksek prim getirisi olan konut projeleri…

Avrupark Bahcekent yüzde 80 prim yapar

Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Avrupark Bahcekent, İstanbul Avrupa Yakası'nda Yenişehir'in tam kalbi Bahcekent'te yükseliyor. TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde konumlanan Avrupark Bahcekent, Silivri banliyö tren hattına, Kanal İstanbul, metro, üçüncü köprü bağlantı yolu ve üçüncü havalimanına yakın mesafede bulunuyor. 1+1 dairelerin 163 bin TL’den satışta oluduğu projenin, tamamlandığında yüzde 80 prim yapması bekleniyor. 

 

Trendist  Ataşehir 

İnşaat çalışmalarının yüzde 72’sinden fazlasının tamamlandığı Trendist Ataşehir projesinde, satışların ise yüzde 78’i tamamlandı. Hızlı giden inşaat çalışmları dolayısı ile projenin, öngörülen teslim tarihinden önce tamamlanması gündemde. Proje lansmana çıktığı günden beri yüzde 32’nin üzerinde prim yaptı. Daire teslimleri yapılana kadar projenin yüzde 45 prim yapması bekleniyor. Projede diare fiyatları 332 bin TL’den başlıyor. 

 

Moment İstanbul yüzde 40 prim

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da 100 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Moment İstanbul projesi, AC Yapı imzası taşıyor. Moment İstanbul'un öncelikle lokasyonu yatırım değerini arttırıyor.  E-5 bandı üzerinde oluşu metronun hemen yüz metre yakınlıkta  oluşu, Sabiha Gökçen'e olan yakınlık projenin prim beklentisini yükseltiyor.  AC Yapı'nın Satış ve Pazarlama Müdürü Emine Gencay  proje bittiğinde 35 -40 arasında prim beklediklerini açıkladı.

 

Folkart Life Bornova yüzde 50 prim

Folkart  Yapı tarafından İzmir Bornova’da hayata geçirilen projede lüksün uluaşılabilir fiyatlarla sunulması iddiası ile yola çıkılıyor.  250 milyon TL yatırım değerine sahip projede, daire fiyatları 189 bin TL’den başlıyor. yüzde 75'i yeşil alan olarak ayrılan projede; açık – kapalı yüzme havuzu, SPA, spor alanları, toplantı salonları, sauna, buhar odası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.  Haziran 2017’de tamamlanması planlanan projenin, yüzde 40 ila 50 arasında prim yapması bekleniyor. 

 

Emaar Square yüzde 50 prim yapar

Emaar Bölge SEO’u Ozan Balaban  yaptığı açıklamada,  Emaar Square’ın İstanbul’un en büyük projelerinden birisi olduğunu söyleyen Ozan Balaban, Emaar Square’ın oteli, ofis binası, bini aşan konutuyla gerçek bir çekim merkezi olduğnu belirterek, Emaar Square projesinin şuana kadar yüzde 24 ile 42 arasında prim yaptığını, proje tamamlandığında yüzde 50 gibi bir prim yapacağını söyledi.

 

Semerkand Line Home Office

Semerkand Yapı tarafından İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirilen Semerkand Line Home Office projesinin 1 yılda yüzde 50 prim yapması öngörülüyor. Projenin yüzde 60’ının satışı gerçekleşirken, inşaat çalışmalarının ise yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projedeki 1+1 daireler 165 bin TL’den satışta.

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI