23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriGüzelyurt Konutları satışa çıktı! 180 bin liradan!

Güzelyurt Konutları satışa çıktı! 180 bin liradan!

Bu yıl Ağustos ayında teslim edilecek olan Fly Garden Residence projesini hayata Bayburtlu İnşaat yeni projesine Beylikdüzü Marmara Park AVM'nin arkasında başlıyor. Bayburtlu İnşaat Fly Garden Residence projesinde sınırlı sayıda dairenin satışına devam ederken yeni projesinin inşaat çalışmalarına başladı.
 
İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Güzelyurt Konutları 4,5 dönüm arsa alanı üzerinde 9 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Butik bir proje olarak yaşama geçirilen Güzelyurt Konutları toplam 126 daireden meydana geliyor.
 
 
Güzelyurt Konutları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 55 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 98 metrekare alanlara sahip şekilde tasarlandı.
 
Güzelyurt Konutları daire fiyatları ise 180 bin liradan başlangıç gösteriyor ve 310 bin liraya kadar yükseliyor. Hafriyat çalışmaları tamamlanan ve 1. kata kadar yükselen projede teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.
 
E-5'e, metrobüse ve Marmara Park AVM'ye 5 dakika mesafede konumlanan Güzelyurt Konutları'nın sosyal olanakları arasında kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, buhar odası yer alıyor.
 
Güzelyurt Konutları nerede?
 
 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI