29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriGreenist'te cazip fiyatlar ile ev sahibi olabilirsiniz

Greenist’te cazip fiyatlar ile ev sahibi olabilirsiniz

20 bin metrekare arsa üzerine Saray Grup tarafından inşa edilen Greenist projesi, 5 bloktan oluşuyor. Toplam 174 konutun bulunduğu projede, 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Butik bir konseptte inşa edilen projedeki otopark alanı, konutun oda sayısına göre farklılık gösteriyor.

Greenist'te satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda bir salon, 3 oda 1 salon,4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor. Projedeki daire büykülükleri 74 ile 315 metrekare arasında değişiyor. 

Greenist nerede?

Saray Grup'un ilk konut projesi olan Greenist'in nerede olduğu sorusunun cevabına gelirsek, proje  İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres aksında inşa ediliyor. Oldukça merkezi bir konuma sahip Greenist, Atatürk Havalimanı'na 10 dk. uzaklıkta yer alıyor.  Proje aynı zamanda metroya, sağlık kuruluşlarına ve diğer merkezlere yakın mesafede konumlanıyor.  

Greenist'te sosyal yaşam

Çocukların özgürce sosyaleşebileceği alanların bulunduğu Greenist'te yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Greenist'te fiyatlar 

Greenist'te satılık daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Oda sayısı ve metrekare büyüklüğüne göre değişen fiyatlar 1 milyon 800 bin TL'ye kadar çıkıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI