20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriGreenist'te 380 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz

Greenist’te 380 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz

“Dört mevsim tatil” ilkesiyle yola çıkan Greenist 80 dönüm koru içerisinde 5 blok üzerinde yükseliyor.

174 dairelik Greenist’te 1+1’den 5+1 dubleks dairelere uzanan geniş alternatifler mevcut. Greenist’te konutlarında oda sayısı kadar otopark alanı, geniş sosyal imkanlar ve dört mevsim tatil hissi veren yeşil alanlar yer alıyor.

Greenist nerede?

Proje; metroya, seçkin eğitim, sağlık kuruluşlarına ve havaalanına yakınlığıyla da hayatı kolaylaştırıyor.

Sosyal donatı alanları

 
Her geçen gün zorlaşan şehir hayatında, Greenist projesinde tamamen doğal bir hayat hedefledi. Yeşil alanlar, su öğeleri ve özenli peyzaj mimarisi ve sosyal imkanlarıyla oluşturulan yaşam alanınları sizin ve aileniz için tasarlandı.

 

Greenist'te yaşam başladı

Greenist’te yaşam başladı bile. 80 bin metrekare semt parkı ile çevrili, özel mimari konsepti ile butik bir proje olan Greenist; gerek peyzajı, gerek sosyal alanları, gerekse sunduğu “dört mevsim tatil vaat ediyoruz” ilkesiyle yatırım amaçlı gelenleri yaşamının içine alıyor. İstanbul’un göbeğinde İstanbul’dan uzak, son derece huzurlu bir yaşam için tüm detayları düşünen projede, 1+1’den 5+1 dubleks dairelere uzanan geniş alternatifler mevcut. Özellikle her dairenin mutlaka bir açık alana sahip olmasının büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Saray Holding Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Satışlarımız gayet iyi gidiyor. Başlangıç aşamasında yatırım amaçlı satın alım yaptıklarını söyleyen birçok aile, zamanla proje iyice ortaya çıktıktan sonra fikrini değiştirerek Greenist’te yaşama kararı aldı. Burada kuşkusuz İstanbul gibi her geçen gün yaşamın zorlaştığı bir metropolde halen nefes alınabilecek alanların var olması, ve özenle korunması” dedi. Greenist’te yaşamın başladığına da dikkat çeken Dikici, projenin her anlamda hayatı kolaylaştırdığını da ifade etti.

Kendimiz oturacakmışız gibi özendik

Her dairesinde sanki kendileri oturacakmış gibi özendiklerini ifade eden SarayGrup Yönetim kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “174 dairenin 174’üyle de kendimiz oturacakmışız gibi tek tek ilgilendik. Özenle seçtiğimiz dünyaca ünlü bu markaların güvencesi komşularımızın hayatını her anlamda kolaylaştıracak” dedi.

Greenist projesinde fiyatlar

Yaşamın başladığı Greenist projesinde hemen teslim daire fiyatları 380 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI