28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriGreenist satış ofisleri bayramda da açık!

Greenist satış ofisleri bayramda da açık!

‘4 mevsim tatil yaşatan proje’

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda 174 dairelik konut projesiyle şehrin içinde dört mevsim tatil vaad eden ve Kurban Bayramında yaşama kapılarını açacak olan Greenist Projesi, bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor. 80 bin metrekare koru alanı ile çevrili, özel mimari konsepti ile butik bir proje olan Greenist’te; oda sayısı kadar otopark, çocuklara özel güvenli oyun alanları ve sosyal imkanların yanı sıra her dairenin kendine özel bir açık alanı yer alıyor.

‘Okulun yanı başında, yeşillikler içerisinde’

Greenist Projesi okullara yakınlığıyla sağladığı kolaylığın yanı sıra, koru içerisindeki konumu ve yemyeşil doğayla bütünleşen peyzaj mimarisi ile de bu huzuru ikiye katlıyor.

“Greenist’e Bayram kahvesine bekleriz”

Her geçen gün artan yoğunlukları nedeniyle ev bakmaya fırsat bulamayan kişileri göz önüne alarak Kurban Bayramının ikinci gününden itibaren açık olacaklarını ifade eden Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Ev almak çok ciddi bir süreç gerektiriyor. Bu da maalesef İstanbul gibi metropollerde oldukça zor. Bunu düşünerek dört günlük bayram tatilinde, bayramın ikinci gününden itibaren satış ofisimizi açık tutacağız. Bayram kahvesini Greenist’te içmek isteyenleri bekleriz” dedi.

 

Saray Grup Greenist İletişim Bilgileri:
 
 
Tel: 0212 503 07 75

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI