19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerGözde Grubu'ndan 2015'te 8 yeni proje!

Gözde Grubu’ndan 2015’te 8 yeni proje!

İnsanların güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmadıklarını belirten Kalı, Gözde Grubu'nun hastane yatırımları ve inşaat projelerinin kamuoyunda oluşturduğu bilinirlik ve güvenle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade etti.
 
MyVia Bahçe projesi hakkındaki tüm detayları anlatan Kalı;
 
MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle sektördeki diğer firmalardan ayrıldığını ifade ederken, farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine de dikkat çekti. 
 
MyVia projelerinin yatırım anlamında da rağbet gördüğünü kaydeden Kalı, “Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanlar güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor” diye konuştu. 
 
İzmir Hilton Oteli yakınında yeni bir rezidans projesinin de yapımına önümüzdeki ay içinde  başlayacaklarını dile getiren Kalı, MyVia Deluxe adlı projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse de verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını belirtti. 
 
Kent planlaması ve dönüşüm konusunun önemine dikkat çeken Kalı;
 
İzmir'de farklı bölgelerde prestij projeler yapmaya devam edeceklerini belirtirken, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurguladı ve kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.
 
Kalı, “İzmir yüzde 80 oranında kentsel dönüşüme muhtaç. Bir deprem yaşanması halinde büyük can ve mal kayıpları yaşanacak. Bunun önüne geçilmesi için gerek hükümet gerekse de yerel yönetimler bir an önce uygulamalara başlamalı. Öncelikle tüm bireylerin kentsel dönüşümün faydalarına inanması gerekiyor. Bir kenti planlarken 100 yıl yaşanacak şekilde planlanması gerekiyor” görüşünü dile getirdi. 
 
Gözde Grubu'ndan 2015'te 8 proje birden
 
MyVia 2015 yılında rezidans ve konut projelerini kapsayan 8 adet projeye başlayacak.  
 
Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin sadece ev sahiplerinin değil aynı zamanda yatırımcıların da ilgisini çekeceğini belirtti. 
 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI