28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriGönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe'ye çevreci tasarımlar

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe’ye çevreci tasarımlar

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin büyük ölçekli projelerinde konut ve ofislerin iç mimari tasarım ve uygulamalarına imza atan Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde 1+1’den 4+1 dubleks dairelere kadar farklı tiplerdeki dairelerin yanı sıra lobi ve kat koridorlarının ve kafe, havuz, fitness gibi alanlardan oluşan sosyal tesisin iç mimari tasarımını üstlendi. Mekanların konsept tasarım aşamasından uygulama çizimlerinin tamamlanmasına kadarki süreçte yer alan Gönye, aynı zamanda tasarladığı 1+1 örnek daire ile ev aday sahiplerine rehberlik etti. Bu çevreci dairelerin öne çıkan özellikleri  yerden tavana kadar uzanan camları, her daireye özel tasarlanmı balkonları ve 3,80 metrelik tavan yüksekliği olarak sıralanıyor.

Gönye, kurguladığı sade ve şık mekânlarda, bir konut projesinden beklendiği şekilde, sıcak bir atmosfer yaratmayı hedefledi. Gönye, projede kullanılan çevre dostu malzemelerle, çevreci bina ve projelere verilen LEED sertifikasına adaylık başvurusunda bulunan Tahincioğlu Gayrimenkul’ün bu girişimini destekledi. LEED sertifikası, çevreye duyarlı ve enerji tüketiminde belli kriterleri karşılayan binalara ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından veriliyor.

Nidapark Seyrantepe, şehrin içinde olup ama aynı zamanda şehirden kaçmayı, yatırım için aldığı evinde keyifle oturmayı, ihtiyacı olan her şeyin elinin altında olmasını isteyen, kısaca huzuru ve konforu bir arada yaşamayı arzu eden insanlara hitap ediyor. İstanbul’un Avrupa yakasında, Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın, gelişmekte olan bir bölge olan Seyrantepe de yer alan projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI