19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriGoldiva Kuzey 17 katta 190 konuttan oluşuyor..

Goldiva Kuzey 17 katta 190 konuttan oluşuyor..

İzmir'in tam kalbinde yaşamla içiçe olan Goldiva kuzey ile binlerce yıl birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Bornova yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Şehrin merkezinde oturup trafiğe hiç takılmadan Alsancak, Karşıyaka yada Balçova'ya ulaşmak hayal değil. Kentin nabzının hemen yanınızda attığını duyacağınız, hayallerinizin de ötesinde bir konforla karşılaşacağınız, duygu ve zekanın buluştuğu bir site Goldiva Kuzey.

Eşsiz panaroması ile İzmir'in tüm güzelliklerini ayaklarınıza getiren Goldiva Kuzey modern ve şık tasarımlı dairelerini 2+1 ve 3+1 seçeneklerle sunuyor. 17 Kat ile Bölgenin en yüksek binası Goldiva Kuzey'de Brüt 2+1 A Tipi 131,90 m2, 3+1 A Tipi 182,40 m2, 3+1 B Tipi 178,40 m2 ve herbirinde ebeveyn banyosu olan daire seçenekleri ve ister kuşbakışı İzmir seyri, ister terasınızda bahçe keyfi ile hayalini kurduğunuz eve sahip olmak elinizde.

Komşunuz Bahçeşehir Koleji'nin dışında, Forum Bornova'ya 600 m, Ege Üniversitesi'ne 3 dk, Yaşar Üniversitesi'ne 2 dk, Ege Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Hastanesi'ne ise 3 dk, 400 m ilerinizdeki çevreyolu bağlantısı ile otogara 5 dk, Adnan Menderes Havaalanı'na ise 20 dk yakınlıkta; kısacası şehrin tam kalbinde yer alan Goldiva Kuzey'de ister yürüyerek, ister oturduğunuz mekandan asansör ile ulaşacağınız kapalı otoparktaki aracınıza binerek ihtiyacınız olan herşeye kolayca ulaşabilirsiniz. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI