28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerGölbaşı'na Temalı Park!

Gölbaşı’na Temalı Park!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı ihale süreci tamamlanan parkın yapımına başlandı. 20 bin metrekarelik alanı kapsayan proje, bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Yapımına başlanan park ile içerisinde barındırdığı birçok değişik donatılar sayesinde Gölbaşı yenilikçi ve modern bir alana sahip olacak. Projenin uygulandığı alanda dev kaykay pisti, döner teleferik oyun grubu, fitness grubu, temalı çocuk oyun grubu, çay bahçesi, bir büyük-üç küçük büfe, çok amaçlı oyun salonu (masa tenisi, langırt, dart, bilardo, bay-bayan WC, engelli WC, mutfak, bay-bayan mescit), iki güvenlik kulübesi, toplamda 64 araçlık otopark, 30 adet piknik masası, kuş seyir alanı, 8 adet özel seyir terasları, 932 metrekarelik dev yapay gölet, 10 adet kameriye, 10 adet çeşme, 6 adet sebil ve yürüyüş yolları olacak.

"Gölbaşı'na değer katacak"

Temalı Park Projesi'nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, projenin Gölbaşı'na değer katacağını belirterek, "Parkımız, ilçemizin yeni gelişmekte olan TOKİ konutları bölgesine ve Gölbaşımıza değer katacak. Bu yer Gölbaşılı hemşehrilerimizin nefes alacakları, güzel zaman geçirebilecekleri bir yer olacak. İhale süreci biten projemizin inşaat çalışmalarına ise kısa süre başlandı. Projemizin inşaat çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürerek kısa sürede vatandaşımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün vermiş olduğu desteklerinden dolayı kuruma teşekkür eder, Gölbaşımız için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

(İHA)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI