28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerGökdeniz Kartal Projesi basın toplantısı gerçekleşti

Gökdeniz Kartal Projesi basın toplantısı gerçekleşti

Anadolu Yakası’nın gün geçtikçe gelişen ve değerlenen bölgesi Kartal’da 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi, projenin kısa vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlayacağını açıkladı.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

Kartal’ın en gözde lokasyonları arasında gösterilen Esentepe Mahallesi’nde yükselen Gökdeniz Kartal, 70 milyon TL’lik yatırım değerine sahip bir proje. 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip projede; 1000 metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan bulunuyor. Mimarisi Ömer Çamoğlu’na ait Gökdeniz Kartal’da toplam 204 konut yer alıyor. İnşaatına Mayıs 2014’te başlanan projenin Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Gökdeniz Kartal’da konutların tavan yüksekliği 3.20 olarak açıklanıyor. Sosyal donatı alanlarında yarı olimpik ve çocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi bulunan projede; her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.

“Her bütçeye uygun ödeme planları”

Şu ana kadar yüzde 10’i satılan projenin fiyat ve ödeme koşullarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, Gökdeniz Kartal’da geçerli olan avantajlı fiyat ve ödeme planlarının ay sonu itibariyle güncelleneceğini belirtti. Projede fiyatların 316 bin TL’den başlayarak 958 bin TL’ye kadar yükseldiğini söyleyen Satıcı, alanları 84 metrekare olan 1+1’lerin 316 bin TL'den; 93 ila 176 metrekare olan 2+1’lerin 388 TL'den; 170 ila 176 metrekare olan 3+1’lerin 612 bin TL'den; 176 metrekare olan 2+1 bahçe dublekslerin 708 bin TL'den;  178 metrekare olan 3+1 bahçeli konutların 672 bin TL'den; 195 metrekare olan 3+1 bahçe dublekslerin 734 bin TL'den; 239 metrekare olan 4+1 bahçe dublekslerin ise 958 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığını vurguladı.

“48 ay sıfır faiz imkanı”

Projede 4 farklı ödeme planı sunduklarını belirten Satıcı, “Gökdeniz Kartal'da uyguladığımız kampanyaların ilkine göre; yüzde 50 peşin alarak kalan yüzde 50'lik kısım için 48 ay sıfır faizle taksit yapıyoruz. İkinci kampanyaya göre; yüzde 40 peşin alarak kalan yüzde 60'lık kısım için teslimde banka kredisi kullandırabiliyoruz. Üçüncü kampanyaya göre; liste fiyatları üzerinden yüzde 5 indirim yaparak yüzde 5 peşin, yüzde 20 teslimde alıyoruz. Kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullandırabiliyoruz. Son kampanyaya göre de liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapıp, yüzde 25 peşin alıyoruz. Kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullandırabiliyoruz” şeklinde konuştu.

“45 günde %10”u satıldı”

45 gün önce ön satışı gerçekleşen Gökdeniz Kartal”da satışa sunulan toplam 124 konutun %10 satışı gerçekleşti. Kentsel dönüşüm kapsamında %10 indirimle satışlara devam eden Gökdeniz Kartal”da resmi satışlar 10 gün sonra gerçekleşecek.  

“Ulaşım sıkıntısı bulunmuyor”

Gökdeniz Kartal’ın yükseldiği lokasyonla ve bölge geneliyle ilgili yorumlarda bulunan Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş ise “Projemizin en büyük özelliği ulaşım sıkıntısının yaşanmadığı bir yerde yükseliyor olmasıdır. Metro, deniz otobüsü, E5, sahil yolu, marina, adliye, hastane, sinema ve kültür merkezi gibi noktalara ortalama 7 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan projemiz; Sabiha Gökçen ve Kadıköy’e 15, Boğaz Köprüsü’ne 20, Telekom Arena’ya ise 35 dakika uzaklıkta yer alıyor” diye konuştu.

Büyükada, Heybeli, Kınalı, Burgaz tablo gibi karşınızda…

Kartal bölgesinin özellikle son yıllarda yükselişe geçtiğinin altını çizen Metin Okyay Ertaş, “Kartal'ın; sahil, TEM, E-5, metro, Adalar, marmaray ve adliye sarayı gibi önemli yerlere ulaşım açısından avantajları bulunuyor. Kartal'ın her geçen gün artan değerini dikkate alarak bu bölgede proje geliştirmeyi tercih ettik. Projemizden bakıldığında Büyükada, Heybeli, Kınalı, Burgaz tablo gibi görülebilecek. Gerek yükseldiği lokasyon, gerekse sahip olduğu ayrıcalıklar bakımından yatırımcısına kısa sürede büyük kazanç sağlayacak projemizde şu an için metrekare birim fiyatımız 3 bin 600 TL’den başlıyorken, projenin teslim tarihinde bu fiyat 5 bin 500’lere kadar yükselecektir” dedi. Yaklaşık 5 yıl sonra Kartal’ın Anadolu Yakası'nın en gelişmiş, en iyi prim yapmış bölgesi haline geleceğini söyleyen Ertaş, bölgede proje geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Gökdeniz Kartal İletişim:

Telefon : 0216 353 40 10

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI