19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerGayrimenkul Rehberi Programı'nda 6 Aralık'ta Ferko Signature ve Ağaoğlu Maslak 1453 projeleri...

Gayrimenkul Rehberi Programı’nda 6 Aralık’ta Ferko Signature ve Ağaoğlu Maslak 1453 projeleri tanıtıldı

İlk olarak Ferko Signature Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, Ferko İnşaat’ın  faaliyetleri hakkında  bilgi verdi, Ferko Sinnature projesini anlattı.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

Ferko İnşaat’ın yurt dışı faliyetleri hakkında bilgi veren Meriçten Libya’nın yurt dışı ticaret için önemli olduğunu vurgulayarak, “ 20 milyon dolara yakın Türk mütahitlerin aldığı işler vardı. Bu işlerden doğan 6 -7 milyarlık ihracat vardı. Yaşanan karışıklıklardan dolayı büyük sekteye uğradı. Bizleri de zarara uğrattı.” Dedi.

Ferko Singanure projesi

 Ferko İnşaat’ın İstanbul Levent’teki yeni projesi Ferko Signature hakkında da bilgi veren Ferit Meriçten şunları kaydetti:

“Ferko Signature bizim için çok önemli bir proje. Adından da anlaşılacağı gibi ‘imza’… Ferko İnşaat’ın Büyükdere Caddesi’ne imzası… Projenin iyi faktörlerinden biri; mimarı. :Lord Norman Foster’ın imzasını taşıyan bir proje olması. Ferko Signature ile ofis anlayışına yenilik getirmek istiyoruz. Çünkü insanlar zamanın büyük bölümünü işyerlerinde geçiriyorlar. Bu mekanın iyi bir yer olması çalışanları da motive ediyor.

İstanbulda ofis inşaatı alanında büyük bir yatırım var. Son çıkan kanunlarla konutların içinde ofis olması yasaklandı. Türkiye uluslararası arenada büyüyor. Ofis de bir prestij göstergesi.  Biz de bu sektöre yatırım yapmak istedik.

Modern anlamdaki ikinci ofis projemiz olan Ferko Signature’yi başarılı bir şekilde bitirip, İstanbul ve Büyükdereye bir katkımız olacağını düşünüyoruz.”

Ofis iyi bir yatırım

Tüketicileri yatırım konusunda uyaran Ferit Meriçten yatırım olarak ofisin konuta göre daha avantajlı olduğunu vurgulayarak, “ Yatırım için iyi bir lokasyondaki ofislerin tercih edilmesi, daha karlı bir yatırım olur.” Dedi.

Ferko Signature iletişim

www.ferkosignature.com

AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİNİN DETAYLARINI İZLEMEK İÇİN 

RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Satış Müdürü Gül Seğidoğlu, projenin detaylarını Ayla Özer’e anlattı.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin, İstanbul’un en değerli lokasyonu Maslak’ta bulunduğunu belirten Seğidoğlu, projenin 28 bloktan oluştuğunu, bunlardan 24 tanesinin kule biçiminde dikey olarak tasarlandığını, 4 tanesinin de teras ev şeklinde yatay evlerden oluştuğunu söyledi.

Muhteşem orman manzarası

Kulelerin inişli çıkışlı inşa edildiğini ve birbirlerinin önünü kapatmadığını ifade eden Gül Seğitoğlu şöyle konuştu:

“Teras evlerimiz tamamen orman manzaralıdır. Blokların tamamında çift cam sistemi kullanılmıştır. Bu teknoloji yapıya dışardan gelecek soğuk, kar, gürültü gibi etkenlere karşı binayı korumaktadır. Alt katlardan daire alanlar muhteşem bir cadde manzarası ile, üst katlardan daire alan müşterilerimiz ise; muhteşem orman manzarası ile karşı karşıya kalacaklar.

Farklı daire alternatifleri

Stüdyo daire tipinden 7+1’e kadar farklı daire alternatiflerimiz bulunmakta. Bununla birlikte 1.5 + 1, 3.5 + 1 gibi buçuklu daire tiplerimiz de mevcut. Buçuklu daire tiplerimizde en küçüğü 4,5 metrekare büyüklüğünde sandık odalarımız bulunuyor. İsterseniz çalışma odası, isterseniz sandık odası olarak kullanılabilir. Daire içlerinde teknik alanlar oluşturduk. Bu alanları depo olarak kullanabilirsiniz, çamaşır odası olarak da kullanabilirsiniz. Bununla birlikte her dairemiz optimum ferahlıkta yapılmıştır.

1453 metrelik cadde

Projemizin tam ortasında 1453 metrelik bir cadde olacak. Bu caddede mağazalar, yiyecek-içecek mekanları ve sanat galerileri olacak. Caddenin iki ucunda biri 12 metrekarelik, diğeri 28 metre karelik iki meydanımız bulunmaktadır. 28 metrekarelik meydanımızda dünyaca ünlü markaların mağazalarının bulunacağı büyük bir alışveriş merkezi, bunula birlikte içinde sinema salonlarının da bulunacağı 4 katlı bir alışveriş merkezimiz de olacak. 

Her zaman taze sebze ve meyveyi yiyebileceğiz organik pazarımız olacak.  Uluslar arası sanat gösterilerinin yapılabileceği bir anfi tiyatromuz da olacak.  Her ağaoğlu projesinde olduğu gibi bu projemizde de bir clup olacak. Fitnesstan saunaya kadar sosyal aktivite alanları bulunacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 İletişim:

Web: www.maslak1453.com/

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI