19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerGayrimenkul Rehberi Programı Bloomberg HT'de başladı

Gayrimenkul Rehberi Programı Bloomberg HT’de başladı

18 Ekimde yayınlanan Gayrimenkul Rehberi Programında Başkent Ankara'nın en eski mahallelerinden İncek'de yükselen İncek Loft Projesi yer aldı.

İncek'in en dikkat çeken projelerinden biri de Akfen İnşaat'ın eski taş ocağını yeni bir merkez haline getirdiği İncek Loft projesi.

Ankara'nın en güzel havasını vaad eden ve loft yaşam tarzını Ankara İncek'e taşıyan İncek lof projesi gerek konutları ,gerek sıradışı sosyal alanları ve gerek karlılığıyla öne çıkıyor.

Geleneksel Semt anlayışını 21. yüzyıla taşıyan Akfen İnşaatın detaylarını Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan vekili Selim Akın anlattı.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

Ankara'ya değer katan incek Loft projesinin detaylarını Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdür'ü Barış Barçak anlattı.Barış Barçak "Satın alınanın tercih edilenin yaşam alanların olduğunu ,konut tek başna bir şey ifade etmemeye başladı .Biz de bu projede bunların hakkını vermeye çalıştık.Çok keyifli donatı alanları ekledik projemize…" dedi

İçimize çok sinen bir proje oldu

Projede yer alan Pony Club ve gözlem evinin dışında minör donatı alanları da söz konusu.Çocuklar için 7 adet oyun alanı var…

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

 

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim bilgileri
 
444 83 38
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI