23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriGate Of Anatolia'da Metrekare fiyatları 2 bin 600 liradan başlıyor..

Gate Of Anatolia’da Metrekare fiyatları 2 bin 600 liradan başlıyor..

İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de kurulan Gate Of Anatolia, 4 blok, bir rezidans ve bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Trafik ve karmaşadan uzak huzurlu bir hayatı, şehir merkezine ulaşım rahatlığı ile bir araya getiren proje, konforlu bir yaşam olanağı sunuyor.  

Üçüncü köprü bağlantı yoluna 1 km, yakında tamamlanması planlanan metro istasyonuna ise 300 metre uzaklıkta olan proje, farklı ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanma olanağı sağlıyor. 

Gate Of Anatolia'da metrekare satış fiyatları 2 bin 600 liradan başlıyor.

İhtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanan ve benzerlerinden çok uygun fiyatlara sahip olacağınız bu yüksek yatırım değerine sahip projede, ister yaşam, ister yatırım amaçlı kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz. Rezidans ve bloklarda yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler, banka kredisine uygun ödeme seçenekleriyle her bütçeye uygun bir konut edindirme projesi olarak öne çıkıyor.

Tapu teslimatları 2014 yılı içinde, anahtar teslimatları ise 2015 Aralık ayında olacak olan Gate Of Anatolia’da %40 peşinat ve 30 ay vade farkı almadan piyasa şartlarından çok daha uygun koşullarda tapu sahibi olma imkanı mevcut.  

 

PROJE İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Gate Of Anatolia

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI