23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriG Marin Bayramoğlu'nda 95 bin liradan başlayan fiyatlarla!

G Marin Bayramoğlu’nda 95 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin projesi Bayramoğlu'nda inşa ediliyor.  G Marin managed by Divan projesinden konut sahibi olanlar Divan'ın ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanabilecekler.
 
Az katlı ve biririnden uzak blokları ve deniz manzaralı terasları ile dikkat çeken G MArin Bayramoğlu projesi toplam 556 adet konuttan meydana geliyor. G Marin projesinde daire fiyatları 95 bin liradan başlayarak yükseliyor.
 
G Marin Managed by Divan projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri brüt olarak 41.05 metrekare ile 193.16 metrekare arasında farklılık gösteriyor.
 
G Marin Bayramoğlu projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Satış süreci devam eden G Marin managed by Divan projesinde yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olmak mümkün. Projede "yüzde 5 peşinatla ile hemen taşın, aidat bizden" kampanyası devam ediyor.
 
Divan tarafından concierge, housekeeping gibi sunulan hizmetler haricinde G Marin'de fitness salonu, yüzme havuzları, sauna, yürüyüş parkurları, Club House gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.
 
G Marin projesi İzmit Körfez Köprüsü projesi, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası'na yakın mesafede konumlanıyor. Proje ViaPort Alıveriş Merkezi’ne 17 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, Körfez – İzmir Otoyolu bağlantı köprüsüne 15 dakika, Tem otobanına 5 dakika, E-5 karayoluna 3 dakika, Marmaray hızlı tren istasyonuna 3 dakika uzaklıkta yer alıyor. 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI