16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriFuzul Ev'den 500 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı

Fuzul Ev’den 500 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı

Fuzul Grup’un yeni markası FuzulEv Yönetim Kurulu BaşkanıEyüp Akbal,FuzulEv’in “geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi”olduğunu belirtiyor. Akbal, Fuzulev’i “Bugüne kadar FuzulEv sistemi ile onbinlercekişiyi konut sahibi yaptık. FuzulEv’in başarısı, sabit gelirle kira ödemek istemeyen binlerce kişiyi merkeze alarak, onlar için alternatif ödeme tipleri geliştirmesinden geliyor. Ayda 500 TL’den başlayan taksitlerle,hiç peşinat ödemeden, faizsiz, ara ödemesiz, en geç vade ortasında ev sahibi olunuyor. Konut kredi faiz oranları, piyasa koşulları vb. ekonomik dengeler ile müşterilerimizi yormuyoruz. Müşterilerimizin anlaşılır, pratik ve basit bir ödeme sistemiyle konut edinmelerini sağlıyoruz. FuzulEv’e gelenler en çok ‘Çekilişli Kira Destekli’ödeme sistemine ilgi gösteriyorlar” şeklinde açıklıyor.

En iyi referansımız bizden ev sahibi olanlar

Akbal, “ Küçük birikimlerini değerlendirmek isteyenler, ev sahibi olup yatırım amacıyla ikinci bir konut almak isteyenler ya da kendileri için değil ama evlenecek çocukları, torunları için FuzulEv sistemine dahil olan çok sayıda mevcut müşterimiz var. Yani sistemin en büyük referansı yine müşterilerimiz. FuzulEv ile ev sahibi olanlar sistemden o kadar memnun kalıyor ki tanıdıklarını ya da yakınlarını da güvendikleri bu sisteme dahil ediyorlar” diyor.

Fuzulev, sabit ve dar gelirlilere yönelik geliştirdiği kolay konut edindirme sistemi ile faiz ya da vade farkı ödemeden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve istenilen yerde ev sahibi olunabiliyor. Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre oluşturulan gruplar ile esnek bir konut edindirme sistemi uygulanıyor. Tapulu olması şartı ile sisteme dahil olanlar Türkiye’nin herhangi bir şehrinde kolayca konut sahibi olabiliyor. Sistem dahilinde bütçelerin zorlanmaması için 4 farklı tip ödeme şekli geliştirilmiş. Bunlar; “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem” olarak adlandırılıyor.

En geç vade ortasında ev teslimi

“Çekilişli Kira Destekli Ödeme” en çok rağbet gören ödeme tipi. Öncelikle ev almak isteyenlerden ortalama aynı bütçeye sahip kişiler talebe ve vade süresine bağlı olarak 40, 60, 80, 100 ya da 120 kişilik gruplara dahil ediliyor. Oluşturulan gruplarda yapılan çekiliş sonrasında herkes sırasıyla evine kavuşuyor. çekilişte evlerini ilk aylarda almaya hak kazananlar da dahil herkes kendi grubu dahilindeki kişilere kira yardımda bulunuyor. Altın günü mantığıyla işleyen bu ödeme tipinde, her ay toplanan ev parasıyla gruplara katılan kişilerden biri konut sahibi oluyor. Ödemelerde herhangi bir zamanda faiz ya da vade farkından kaynaklanan artış yapılmıyor. Bu sistemin büyük avantajı sayesinde, oluşturulan gruplar içindeki herkes, en geç vade ortasında ev sahibi olabiliyor. Bu sisteme dahil olanlar, proje ve kooparatif gibi uzun süren teslim risklerine takılmadan ev sahibi olabiliyor.

FuzulEv’in bir diğer ödeme tipi “Vade Ortası Sistem”  adıyla sunuluyor. Bu ödeme tipini tercih ederek ev sahibi olacaklar; çekiliş yapılmadan taksitlerin yarısında ev sahibi oluyor. Ödemeler süresince taksitlerde herhangi bir artış yapılmıyor. Bu ödeme tipini seçenler ne kadar ödeyeceğini ve evini tam olarak hangi ayda teslim alacağını önceden biliyor. “Vade Ortası Sistem” ile taksitler 11 ay ile 121 ay arasında eşit olarak bölünüyor.

“Peşinatlı Erken Teslim Sistemi” ile peşinattan sonra kalan miktar eşit sabit taksitlere bölünüyor. Peşinat ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı ev sahibi olunuyor.

“Ara Ödemeli Erken Teslim Sistemi”nde; peşinat ödemeden sadece belli dönemlerde ara ödeme yapılıyor.Yapılan ara ödemeler ile taksit miktarları düşüyor ve vade ortasından önce ev teslim alınabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI