22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriFuture Park’ta 48 ay 0 Faiz

Future Park’ta 48 ay 0 Faiz

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park; yükseldiği bölgede tek karma proje olan Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park’ta satışların yarısı tamamlandı.

'125 binden başlayan fiyatlarla'

Fiyatların 125 bin TL’den başladığı Future Park’ta Mayıs 2013’ten bu yana inşaat devam ediyor. 2015’in sonunda teslim edilmesi planlanan projede alanları 50 ila 196 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park; 11, 25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana geliyor.  Projede, 30 bin metrekare ticari alan, 3 bin metrekare sosyal tesis alanı bulunuyor.

'Future Park Ödeme Planları’

%10 peşinat, 6 ay sonra %10 ara ödeme, kalan konut bedelini firma bünyesinde 48 ay 0 faizle taksitlendirerek Future Park projesinden konut sahibi olunabilir.

'Future Park Sosyal Donatıları'

400 metrelik yürüyüş ve bisiklet parkurunun yer aldığı Future Park’ta; fitness salonu, sauna, açık-kapalı havuz, basketbol sahası, voleybol sahası, buhar odası, tenis kortu, kapalı otopark, cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor.

Future Park Nerede?

Future Park projesi nerede yükseliyor? Metrobüse yürüme mesafesinde yükselen Future Park, TEM bağlantı yolunun hemen yanında ve İDO Yakuplu iskelesine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca Future Park’ın 5 kilometrelik alanı içerisinde devlet ve özel hastaneler, devlet ve özel okullar, alışveriş merkezleri ve kamu kurumları da yer alıyor.

Future Park İletişim Bilgileri:

Web: www.futurepark.com.tr

Tel: 90 (212) 699 85 50

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI