27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriFuture Park yıllık yüzde 10 kira garantisi ile yatırımcının yüzünü güldürüyor!

Future Park yıllık yüzde 10 kira garantisi ile yatırımcının yüzünü güldürüyor!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park’ta satışların yarısı tamamlandı.

'Yıllık yüzde 10 kira garantisi'

Satışların büyük bir hızla devam ettiği projeyle ilgili son durumu paylaşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, yüzde 50’si satılan Future Park’ın bölgedeki tek karma proje olduğunu belirtti. Esenyurt’un en merkezi bölgesinde yükselen projenin yabancı yatırımcı tarafından tercih edilme sebepleriyle ilgili bilgi veren Genç, “Projemizin yıllık yüzde 10 kira garantisi ve yüzde 60 ila 80 arasında gelir prim potansiyelinin olması yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekiyor. Kendi bünyemizde yaptığımız faizsiz vadelendirme sistemi ise özellikle yabancı yatırımcı için çok cazip oluyor. Banka kredisi kullanmak istemeyen yabancı yatırımcı yüzde 30 oranında vereceği peşinattan sonra 36 ay boyunca sıfır faizle konut sahibi olabiliyor” dedi.

'125 binden başlayan fiyatlarla'

Fiyatların 125 bin TL’den başladığı Future Park’ta Mayıs 2013’ten bu yana inşaat devam ediyor. 2015’in sonunda teslim edilmesi planlanan projede alanları 50 ila 196 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park; 11, 25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana geliyor.  Projede, 30 bin metrekare ticari alan, 3 bin metrekare sosyal tesis alanı bulunuyor.

'Future Park Sosyal Donatıları'

400 metrelik yürüyüş ve bisiklet parkurunun yer aldığı Future Park’ta; fitness salonu, sauna, açık-kapalı havuz, basketbol sahası, voleybol sahası, buhar odası, tenis kortu, kapalı otopark, cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor.

Future Park Nerede?

Future Park projesi nerede yükseliyor? Metrobüse yürüme mesafesinde yükselen Future Park, TEM bağlantı yolunun hemen yanında ve İDO Yakuplu iskelesine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca Future Park’ın 5 kilometrelik alanı içerisinde devlet ve özel hastaneler, devlet ve özel okullar, alışveriş merkezleri ve kamu kurumları da yer alıyor.

Future Park İletişim Bilgileri:
 
 
90 (212) 699 85 50

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI