27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriFuaye Deniz güncel fiyat listesi

Fuaye Deniz güncel fiyat listesi

Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen  Fuaye projesinin Süreyyapaşa etabında yaşam başladı. Fuaye Deniz ile projenin loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz’da son daireler cazip fırsatlarla satışa sunuldu.5 bin metrekarelik alışveriş çarşısı, kafeleri ve restoranlarıyla küçük bir şehri andıran Fuaye projesinde toplam 626 konut bulunuyor.

Yılmaz İnşaat'ın Maltepe'de hayata geçirdiği Fuaye Turkuaz etabında 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. 14 ve 24 katlı 2 blok olarak yükselen Fuaye Turkuaz'da etabında toplam 186 konutun yer alıyor. 

Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Fuaye Deniz, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Fuaye Deniz fiyat listesi


 

Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, her daire için kapalı otopark, kaykay pisti, sebze bahçeleri, kadınlar için mutfak atölyesi, yoga ve pilates atölyesi, fitnesscenter, mini sinema salonu, sauna, hobi odası, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkurları ve daha pek çok ayrıcalıkla sağlıklı ve keyifli bir yaşam alanı oluşturan Fuaye projesi E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine ise 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da önemli avantajlar sağlıyor.

Web: www.fuaye.com.tr

Telefon: 444 22 83

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI