23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriFolkart Life Bornova projesinde lansman fiyatları 189 bin TL'den başlıyor

Folkart Life Bornova projesinde lansman fiyatları 189 bin TL’den başlıyor

250 milyon TL yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da yükselen Folkart Life Bornova projesi, Folkart Yapı imzası taşıyor. Lüks detayları içinde barındıran projede, lüksün ulaşılabilir fiyatlarla sunulması hedefleniyor. 830 konuttan oluşan proje, İzmir'in ana asklarına yakın mesafede konumlanıyor.

FOLKART LİFE BORNOVA REKLAM FİLMİNİ AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEBİLİRSİNİZ

Folkart Life Bornova projesi İzmir çevre yoluna, metroya, İzban'a, İzmir – Çeşme ve İzmir – Aydın Otoyolu'na bağlantılı, çevre yoluna 500 metre mesafede konumlanıyor.

Konut alan kazanacak 

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede, 850 adet, 100 cm çapında, 30 cm derinliğinde kazık kullanıldı. Folkart Life Bornova projesinin sağlıklı ve insan odaklı bir yapı olması için çalıştıklarını ifade eden projenin Genel Müdür Yardımcısı Ayettulah Mutlu:"Maliyetler benzer bir projede en azından yüzde 30 daha aşşağıdadır. Seçilen malzemelerin ürün kaliteleri dikkate alındığında, benzer projelerin en azından yüzde 30 daha iyisini kullanmaya çalışıyoruz. Bizde işçilik en önemli kalemlerden biri. Çünkü birinci sınıf bir malzeme alırsınız, ama ikinci sınıf bir işçilikle çok kötü bir sonuç elde edersiniz. Birinci sınıf malzemeyi, birinci sınıf işçilikle birleştirdiğinizde , insanların yaşadığında bulunduğu mekandan keyif aldıkları ortamlar yaratırsınız.

 Projede metrekare fiyatları şuan 3 bin 500 – 4 bin bandında seyrediyor. Proje bittiğinde metrekare fiyatlarının 5 binleri çok rahat geçeceğini düşünüyorum. Asıl kazancı buradaki mülk sahipleri elde edecektir. diye konuştu.

Geniş terasları ile fark yaratan Folkart Life Bornova projesi, güneşin yansımaları ile renklenen camları, zarif aksları ve yatay mimarisi ile İzmir'in sembol projelerinden biri olmaya aday. 

Folkart Life Bornova projesinde; açık – kapalı yüzme havuzu, SPA, spor alanları, toplantı salonları, sauna, buhar odası gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Firma yetkilileri tarafından 'Herkese ve her keseye uygun' sloganının dillendirildği projede lansmana özel daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. 

Folkart Life Bornova fiyat listesi 

1+0 daireler, 189 bin lira ile 225 bin lira arasında,

1+1 daireler, 285 bin liradan başlayan fiyatlarla,

2+1 daireler 385 bin lira ile 450 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI